Livestream Strade Bianche 2022, kijk L’Eroica live

Livestream Strade Bianche 2022, kijk L’Eroica live

De voorjaarsklassiekers van het wielrennen volgen elkaar nu snel op. Zo trekt het wielerpeloton vandaag naar Toscane voor L'Eroica, oftewel de Strade Bianche 2022. Wie wordt de opvolger van Mathieu van der Poel als winnaar van deze grindklassieker? Dat is zaterdagmiddag de grote vraag. Zeker is in elk geval wel dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, de Fransman Julian Alaphilippe en de Sloveen Tadej Pogacar als de 2 grootste kanshebbers worden gezien om de Strade Bianche 2022 op hun naam te zetten. Maar, mochten Alaphilippe en Pogacar het niet redden, dan ziet Unibet ook zo maar Benoit Cosnefroy, Tiesj Benoot, Alessandro Covi of onze landgenoot Tim Wellens er met de overwinning vandoor gaan. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor deze Toscaanse wielrenklassieker.

En de renners klikken op vanochtend, om 11.40 uur, al in hun pedalen in Siena voor deze plezante wielerwedstrijd. Vanuit Siena wacht hun een tocht van 184 kilometer door Toscane wat natuurlijk gekruid wordt door de vele grindwegen. In totaal rijden de renners namelijk over 63 kilometer aan grindwegen die zijn verdeel over 11 settori sterrati. Bovendien moeten ook de vele hellingen in het parcours zeker niet onderschat worden want er wordt regelmatig geklommen over dubbele stijgingspercentages. En de laatste keer dat de renners stof zullen happen op de grindwegen is op 12 kilometer van de finish in Siena. Deze finish ligt op de op de Piazza del Campo. Maar, voordat de ongetwijfeld vermoeide renners deze finish bereiken, wacht ze nog een zeer zware slotkilometer op de Via Santa Caterina met een stijgingspercentage wat oploopt tot 16%. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint deze Toscaanse voorjaarsklassieker? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Strade Bianche 2022 vanmiddag, vanaf 13.50 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Strade Bianche 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK DUBBELE WINST TIJDENS JE EERSTE INZET OP ONZE EIGEN PRO LEAGUE BIJ UNIBET —

Inzetten op de Strade Bianche 2022? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25%.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag deze editie van de Strade Bianche wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Strade Bianche 2022 (klik hier). Zo pak je nog 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge quoteringen die Unibet heeft voor L'Eroica:

  1. Julian Alaphilippe wint: 3.25 X je inzet
  2. Tadej Pogacar wint: 3.40 X je inzet
  3. Benoit Cosnefroy wint: 11.00 X je inzet
  4. Tiesj Benoot wint: 13.00 X je inzet
  5. Alessandro Covi wint: 17.00 X je inzet
  6. TIM WELLENS wint: 21.00 X je inzet
  7. Sergio Higuita wint: 23.00 X je inzet
  8. Matej Mohoric wint: 29.00 X je inzet
  9. Alejandro Valverde wint: 29.00 X je inzet
  10. Richard Carapaz wint: 34.00 X je inzet

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer de hoogste noteringen van alle bookmakers in Vlaanderen voor de Strade Bianche 2022. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op L'Eroica. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de Strade Bianche 2022.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Vlaanderen 2022, wie wint Vlaanderens Mooiste?
– Gratis livestream ivestream Parijs-Nice 2022, kijk de Koers naar de zon live

Gerelateerde berichten