Livestream Ronde van Vlaanderen 2022, wie wint Vlaanderens Mooiste?

Livestream Ronde van Vlaanderen 2022, wie wint Vlaanderens Mooiste?

In 1913 was sportkrant ‘sportwereld' de eerste organisator van de Ronde van Vlaanderen. En vandaag staat alweer de 106e editie van Vlaanderens Mooiste op het schema. Dat belooft dus weer een prachtige koers te gaan worden! En, nu onze landgenoot Wout van Aert helaas geveld is door corona en dus niet zal starten tijdens De Hoogmis van het Vlaamse wielrennen, lijkt Nederlander Mathieu van der Poel natuurlijk de topfavoriet om de Ronde van Vlaanderen 2022 op zijn naam te zetten. Is het inderdaad van der Poel die, na zijn eerdere winst in 2020, nu voor de tweede keer Vlaanderens Mooiste op zijn naam zet? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is Mathieu van der Poel in elk geval de topfavoriet om de Ronde van Vlaanderen 2022 te winnen. Maar, mocht de Hollander het niet redden, dan ziet Unibet ook de Sloveen Tadej Pogačar, de Deen Kasper Asgreen, de Fransman Christophe Laporte, de Engelsman Thomas Pidcock en onze landgenoot Tiesj Benoot als goede kanshebbers om deze editie van Vlaanderens Mooiste te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van bookmaker Unibet voor de 106e editie van de Ronde van Vlaanderen.

Het Parcours

Het parcours van de Ronde van Vlaanderen is dit jaar bijna 20 kilometer langer dan in 2021. De renners hebben zondag namelijk 272,5 kilometer koers voor de wielen. Maar, ondanks dat de rit dus bijna 20 kilometer langer is als vorig jaar, kent die met 18 (kassei)hellingen wel 1 helling minder dan tijdens de vorige editie. De Kattenberg, die normaal gesproken de dans van de heuveltjes opent, is namelijk het kind van de rekening. Hierdoor is de Oude Kwarremont, na 136 gereden kilometers, nu de eerste helling van De Hoogmis van het Vlaamse wielrennen. Daarnaast is de koers ook nog op 1 punt gewijzigd. Want tussen de de Kortekeer en de Wolvenberg wort namelijk niet langer de Eikenberg, maar wel de Achterberg aangedaan.

Waar dan weer helemaal geen spat aan is verandert zijn de finalelussen rond Oudenaarde. Want, zoals vertrouwd, zijn de Oude Kwaremont en Paterberg de laatste hindernissen, waarna ook deze editie van Vlaanderens Mooiste in de laatste 13,3 kilometer weer vlak is tot aan de finish in Oudenaarde. Is het inderdaad topfavoriet Mathieu van der Poel die deze finish als eerste passeert? Of kan 1 van onze landgenoten, zoals Tiesj Benoot of Victor Campenaerts, bij afwezigheid van Wout van Aert, toch voor Belgisch succes zorgen tijdens De Ronde? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar de Ronde van Vlaanderen 2022 vandaag, van start tot finish, gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Ronde van Vlaanderen 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VOOSPEL GRATIS DE EERSTE GOAL BIJ DE SERIE A TOPPER JUVENTUS – INTER EN WIN 25.000 EURO CASH —

Inzetten op de Ronde van Vlaanderen 2022? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% op Vlaanderens Mooiste.

Denk jij dat Mathieu van der Poel vanmiddag zijn favorietenrol waarmaakt en Kasper Asgreen opvolgt als winnaar van De Ronde? Of denk je juist dat Tiesj Benoot voor Belgisch succes zorgt tijdens De Hoogmis van het Vlaamse wielrennen? Wie je ook als favoriet ziet om de Ronde van Vlaanderen 2022 te winnen, bij bookmaker Unibet zit je helemaal goed om hier op in te zetten. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle Vlaamse voorjaarsklassieker. En bovendien heeft Unibet nu ook nog is een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Ronde (klik hier). Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze editie van de Ronde van Vlaanderen:

 1. Mathieu van der Poel wint: 2.75 X je inzet*
 2. Tadej Pogačar wint: 5.00 X je inzet*
 3. Kasper Asgreen wint: 6.00 X je inzet*
 4. Christophe Laporte wint: 10.00 keer je inzet*
 5. Thomas Pidcock wint: 12.00 X je inzet*
 6. TIESJ BENOOT wint: 15.00 X je inzet*
 7. Mads Pedersen wint: 17.00 X je inzet*
 8. Matej Mohoric wint: 19.00 X je inzet*
 9. Stefan Küng wint: 29.00 X je inzet*
 10. VICTOR CAMPENAERTS wint: 34.00 X je inzet*
 11. JASPER STUYVEN wint: 41.00 X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op een overwinning van onze landgenoot Tiesj Benoot als winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2022 kan je bij Unibet liefst 15X je inzet opleveren. En met je gratis 25% winstverhoging die Unibet voor je heeft klaar staan tijdens deze editie van De Ronde wordt deze winst zelf met nog 25% meer verhoogt. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle Vlaamse voorjaarsklassieker en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Ronde van Vlaanderen 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens deze editie van Vlaanderens Mooiste.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Scheldeprijs 2022
– Gratis livestream Ronde van het Baskenland 2022

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de Ronde van Vlaanderen. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van deze editie van De Ronde bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten