Livestream Critérium du Dauphiné 2024, kijk de Dauphine live

Livestream Critérium du Dauphiné 2024, kijk de Dauphine live

Deze week keert Remco Evenepoel terug in het peloton. Want tijdens het Critérium du Dauphiné 2024 zal onze landgenoot weer zijn eerste koerskilometers maken sinds hij zijn sleutelbeen brak in het Baskenland. Kan Evenepoel meteen mee doen voor de eindzege tijdens de Dauphine? Volgens de grootste bookmaker van ons land, Unibet, is de kans hierop er zeker nog. Want bij Unibet worden namelijk, na de zware rit van gister, de Sloveen Primož Roglič (1.20X uw inzet*) als de topfavoriet gezien om het Critérium du Dauphiné dit jaar te winnen. Maar mocht Roglic het niet redden dan ziet Unibet ook onze landgenoot Remco Evenepoel (7.00X uw inzet*), de Russische wilerenner Aleksandr Vlasov (11.00X uw inzet*), de Spanjaard Carlos Rodriguez (17.00X uw inzet*) en de Amerikaanse wielrenner Matteo Jorgenson (26.00X uw inzet*) nog als goede kandidaten voor de winst tijdens deze fraaie meerdaagse wielerkoers in Zuidoost Frankrijk. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voorafgaand aan de zesde rit van de Ronde van de Dauphine 2024. Maakt 1 van deze 5 topfavorieten zijn favorietenrol waar en wint die dus deze fraaie meerdaagse Franse wielerkoers? Dat gaat de komende dagen beslist worden tijdens de resterende 2 ritten van deze 8 uitdagende ritten van de Dauphine 2024:

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST TIJDENS UW EERSTE INZET OP DE DAUPHINE 2024 —

 1. Zondag 2 juni: Het Critérium du Dauphiné 2024 opent met een rit die er aantrekkelijk uit ziet voor de rappe mannen in het peloton. De openingsfase van deze eerste rit is namelijk nog enigszins heuvelachtig, maar in de slotfase van deze openingsrit is het parcours zo goed als vlak.
 2. Maandag 3 juni: De tweede rit van deze meerdaagse wielerkoers door het zuidoosten van Frankrijk is 142 kilometer lang en daarin overbruggen de renners 2.700 hoogtemeters. De rit eindigt op een vrij lange slotklim van 10,9 kilometer. Maar met een gemiddelde stijging van 3,6% is deze slotklim natuurlijk niet heel steil.
 3. Dinsdag 4 juni: Vandaag staat met 181,7 kilometer aan koers voor de wielen de langste rit van de Dauphine 2024 op de renners te wachten. Tijdens deze 181,7 kilometer overbruggen de renners 5 beklimmingen die samen goed zijn voor ruim 2.800 hoogtemeters. De laatste van deze beklimmingen is de slotklim die over een lengte van 3,8 kilometer met 5,2% omhoog loopt tot aan de finish in Les Estables.
 4. Woensdag 5 juni: De pure tijdritspecialisten kunnen vandaag hun hart ophalen in het Critérium du Dauphiné 2024. Want vandaag rijden de renners namelijk een vlakke tot glooiende tijdrit van 34,4 kilometer met daarin 375 hoogtemeters. Kan onze landgenoot Remco Evenepoel meestrijden om de dagwinst tijdens deze tijdrit? We gaan het zien.
 5. Donderdag 6 juni: De vijfde rit van het Critérium du Dauphiné brengt de renners in 167 kilometer van Amplepuis naar Saint-Priest. Onderweg overbruggen ze 2.300 hoogtemeters die met name overbrugt worden op 4 gecategoriseerde hellingen. Maar de laatste 35 kilometer van deze vijfde rit zijn dan wel weer zo goed als vlak op een klimmetje van 1,8 kilometer tegen 5,1% stijging na.
 6. Vrijdag 7 juni: Vandaag begint het slotweekend van de Dauphine en dat belooft spektakel op te gaan leveren. Dit slotweekend begint namelijk vandaag met een koers van 174,1 kilometer met daarin exact 3.206 hoogtemeters. En met name de slotklim van deze rit mag er zeker wezen. Deze slotklim, de Collet d’Allevard, is namelijk van de buitencategorie en stijgt over 11,1 kilometer met gemiddeld 8,1%. We mogen dus zeker vuurwerk verwachten aan het eind van deze zesde rit van de Dauphine 2024.
 7. Zaterdag 8 juni: De voorlaatste rit van het Critérium du Dauphiné 2024 is de Koninginnenrit. In 155 kilometer overbruggen de renners vandaag namelijk liefst 4.500 hoogtemeters. Na 3 zware beklimmingen van de eerste categorie onderweg eindigt deze Koninginnenrit met de klim naar wintersportdorp Samoëns. Om hier te komen klimmen de renners 10 kilometer lang tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 9,3%. Spektakel verzekerd dus.
 8. Zondag 9 juni (vandaag): Tijdens de laatste dag van de Dauphiné koersen de renners in 152,5 kilometer van Thônes naar het Plateau des Glières. Onderweg wordt er 3 keer geklommen terwijl de rit ook eindigt met een slotklim. Deze slotklim naar Plateau des Glières is van de eerste categorie en stijgt over 9,4 kilometer met gemiddeld 7,4%.

Dus u ziet het ook deze 76e editie van de Dauphine belooft weer een erg fraaie meerdaagse wielerkoers door het zuidoosten van Frankrijk op te gaan leveren. En daarom zochten wij weer voor u uit waar de slotrit van alle 8 deze fraaie ritten van het Critérium du Dauphiné vandaag gratis livestream op internet te bekijken zijn:

Gratis livestream Dauphine 2024

Liever al eerder kijken naar de zesde rit van de Dauphine 2024? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die al eerder begint en bovendien ook in het buitenland te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op het Critérium du Dauphiné 2024? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst met uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Dauphine.

Denkt u te weten welke renner er vanmiddag de slotrit van de Dauphine wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler van dubbele winst tijdens uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld het Critérium du Dauphiné (klik hier). Zo maakt u kans op dubbele winst in cash bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle wielerkoersen. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers bij bookmaker Unibet:

 1. Klik hier om nu uw nieuwe Unibet account aan te maken.
 2. Doe een storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
 3. Plaats bij Unibet een weddenschap naar keuze (op bijvoorbeeld de slotrit van het Critérium du Dauphiné 2024) met een notering van minimaal 1.50X uw inzet.
 4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld de slotrit van de Dauphine 2024) kloppend is, dan betaald Unibet u automatisch dubbele winst in cash uit over deze weddenschap.
 5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij bookmaker Unibet!

Pak dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld het Critérium du Dauphiné 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: DENKT U DAT DE RODE DUIVELS DEZE ZOMER EUROPEES KAMPIOEN WORDEN? ZO JA, KLIK DAN HIER ZET BIJ UNIBET IN OP DE RODE DUIVELS WINNEN HET EK VOETBAL 2024 EN PAK LIEFST 15X(!) UW INZET ALS DIT GEBEURT —

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Ronde van Zwitserland 2024, kijk de Tour de Suisse live
– Gratis livestream Alexander Zverev – Carlos Alcaraz, finale Roland Garros

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de slotrit van het Critérium du Dauphiné 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende de rit afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van de Dauphine bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten