Livestream Scheldeprijs 1080x620 Livestream Scheldeprijs 2022

Livestream Scheldeprijs 2022

Vanmiddag, vanaf 12.45 uur, is het weer tijd voor het ‘Wereldkampioenschap voor sprinters'. Want, dan wordt in het Nederlandse Terneuzen het startschot gegeven voor de Scheldeprijs 2022. En dit jaar zouden tijdens deze editie van de Scheldeprijs de winderige openingsfase, met voorspelde waaiers, en het wispelturige weer (o.a. regen, natte sneeuw en hagel wordt voorspelt) voor een extra obstakel moeten zorgen. Welke renner gaat er als beste om met deze barre weersomstandigheden en wordt de opvolger van onze landgenoot Jasper Philipsen als winnaar van de Scheldeprijs? Of volgt Philipsen zichzelf op? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is in elk geval de Nederlander Fabio Jakobsen de topfavoriet om deze voorjaarsklassieker door Nederland en België te winnen. Maar, mocht Jakobsen het niet redden, dan ziet Unibet ook zo maar onze landgenoot Tim Merlier, Nederlander Dylan Groenewegen of onze landgenoot Jasper Philipsen er met de overwinning vandoor gaan tijdens de Scheldeprijs 2022. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor deze voorjaarsklassieker.

En de Scheldeprijs is dit jaar dus voor de vijfde keer in de geschiedenis te gast in het Nederlandse Terneuzen. Want na de start in Terneuzen rijden de renners via de Westerscheldetunnel richting de Ellewoutsdijk op Zuid-Beveland rijden. De wind krijgt hier, zoals zo vaak in Zeeland, vrij spel. Het wordt dus quasi meteen opletten voor waaiervorming in het peloton. Zo bereiken de renners, na 72 gereden kilometers, in het Antwerpse Kapellen de Belgische grens en zetten ze koers naar de plaatselijke omloop in Schoten, die weer in ere hersteld is. Deze omloop is 17,2 kilometer lang en gaat deels door kronkelende steegjes en deels over de brede wegen van Schilde, Wijnegem en Schoten. En in deze plaatselijke omloop is de 1.700 meter lange passage over (overigens zeer vlakke, goed aangelegde) kasseien ook weer een feit. Hierna volgt een passage langs het Albertkanaal, waar de wind weer een rol kan spelen. Hoe dan ook bereiken de renners zo, na 3 keer deze plaatselijke omloopt te hebben afgelegd, uiteindelijk de finish op de Churchilllaan in Schoten. Welke renner passeert deze finish als eerste en wordt de winnaar van de Scheldeprijs 2022? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivetsreams,.be zocht weer voor je uit waar de Scheldeprijs 2022 vanmiddag, vanaf 14.45 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Scheldeprijs 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE COMBI WEDDENSCHAP OP DE EUROPESE VOETBALMATCHES VAN DEZE WEEK —

Inzetten op de Scheldeprijs? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% voor deze voorjaarsklassieker.

Denk jij dat onze landgenoot Tim Merlier vanmiddag Nederlander Fabio Jakobsen kan verrassen en de Scheldeprijs 2022 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoge odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Scheldeprijs 2022 (klik hier). Zo pak je nog 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge quoteringen die Unibet heeft voor deze voorjaarsklassieker:

  1. Fabio Jakobsen wint: 2.00 X je inzet
  2. TIM MERLIER wint: 5.00 X je inzet
  3. Dylan Groenewegen wint: 7.00 X je inzet
  4. JASPER PHILIPSEN wint: 7.00 X je inzet
  5. ARNAUD DE LIE wint: 13.00 X je inzet
  6. Sam Bennet wint: 17.00 X je inzet
  7. Nacer Bouhanni wint: 17.00 X je inzet
  8. Pascal Ackermann wint: 23.00 X je inzet

Dus je ziet het, inzetten op onze landgenoot Tim Merlier als winnaar van het ‘Wereldkampioenschap voor sprinters' levert je bij Unibet liefst 5X je inzet op als Merlier inderdaad deze voorjaarsklassieker wint. En met je gratis 25% winstverhoging voor deze voorjaarsklassieker, verhoog je deze winst dus nog is met 25% extra. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Scheldeprijs 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie voorjaarsklassieker door Nederland en Vlaanderen.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van het Baskenland 2022
– Gratis livestream Chelsea – Real Madrid, 1/4e finale Champions League

Gerelateerde berichten