Livestream Ronde van Romandie 1080x620 Livestream Ronde van Romandië 2021

Livestream Ronde van Romandië 2021

De Ronde van Romandië 2021 staat deze week op het programma. Welke renner wint er dit jaar deze mooie meerdaagse wielerwedstrijd in Romandië, het Franstalige gedeelte van Zwitserland? Dat is de de vraag als de renners van dinsdag t/m zondag deze uitdagende wielerkoers rijden. Zeker is in elk geval wel dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, Geraint Thomas, Richie Porte, Michael Woods, Marc Soler en Ben O'Connor als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om het algemene klassement van de de Ronde van Romandië 2021 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor deze mooie meerdaagse wielerkoers in Zwitserland.

En het parcours van deze editie van de Ronde van Romandië telt in totaal liefst 13.080 hoogtemeters. Deze hoogtemeters zijn verdeeld over de proloog en 5 gewone ritten, waaronder een afsluitende individuele tijdrit. Een overzicht van de ritten van deze koers, die overigens al sinds 1947 bestaat, vindt je hieronder:

 • Dinsdag 27 April, proloog: De proloog van deze mooie wielerwedstrijd is 4 kilometer en 50 meter lang. Na een redelijke vlakke aanloop stijgt het parcours van deze proloog in de laatste kilometer met zo'n 8% gemiddeld tot aan de finish. De eerste tijdsverschillen zullen hier dus zeker gemaakt worden.
 • Woensdag 28 April, etappe 1: Rit 1 van deze ronde speelt zich grotendeels af op een lokale ronde van zo'n 35 kilometer die 4 keer wordt afgelegd. In deze lokale ronde zitten telkens 2 klimmetjes, terwijl de laatste 15 kilometer tot aan de finish in Martigny zo goed als vlak zijn.
 • Donderdag 29 April, etappe 2: Rit 2 van de Ronde van Romandië is ook heuvelachtig, maar wel zwaarder als rit 1. Onderweg is het in deze uitdagende rit namelijk zelden vlak. De finish in Saint-Imier is na een snelle afdaling.
 • Vrijdag 30 April, etappe 3: Opnieuw zijn tijdens deze rit de sterke dalers in het voordeel. Deze derde rit brengt de renners namelijk via o.a. een stevige openingsklim naar een lokale ronde van zo'n 35 kilometer. De renners leggen deze lokale ronde 3 keer af. In deze lokale ronde zitten 2 korte maar steile klimmetjes. De laatste 8,8 kilometer van deze lokale ronde zijn in dalende lijn naar de finish in Estavayer.
 • Zaterdag 1 Mei, etappe 4, Koninginnenerit: Op de 1 na laatste dag van deze Ronde van Romandië staat de Koninginnenetappe op het programma. Via 4 mooie beklimmingen rijden de renners naar de voet van de slotklim. Deze slotklim leidt de renners in 20,7 kilometer, met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,7%, naar wintersportoord Thyon 2000.
 • Zondag 2 Mei, etappe 5, individuele tijdrit: De Ronde van Romandië 2021 wordt afgesloten met een individuele tijdrit van 16,2 kilometer. Onderweg gaan de renners over 2 korte stele klimmetjes heen. De eerste van deze klimmetjes is bedekt met kasseien, terwijl het tweede klimmetje de renners naar de finish in Fribourg brengt.

Dus je ziet het, deze meerdaagse wielerkoers in Romandië biedt de renners elke dag weer ene uitdagende rit. En het goede nieuws is, Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar deze uitdagende rit elke dag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Ronde van Romandië 2021

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET ALS CLUB BRUGGE VANAVOND WINT VAN ANDERLECHT —

Gokje wagen op de Ronde van Romandië 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van liefst 25%.

Denk jij te weten welke renners er deze mooie meerdaagse wielerwedstrijd in Romandië wint? Zo ja, zet hier dan op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle wielerwedstrijden. En daarnaast heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging klaar staan tijdens de Ronde van Romandië 2021. Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor het algemeen klassement in de Ronde van Romandië:

 1. Geraint Thomas wint: 1.14 keer je inzet
 2. Richie Porte wint: 6.50 keer je inzet
 3. Michael Woods wint: 15.00 keer je inzet
 4. Marc Soler wint: 41.00 keer je inzet
 5. Ben O'Connor wint: 51.00 keer je inzet

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen voor het algemeen klassement van deze mooie wielerwedstrijd. Als je dus nog geen eigen Unibet account hebt, klik dan snel hier en maak die nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Ronde van Romandië 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie meerdaagse wielerkoers in Romandië.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Giro 2021 ritten
– Gratis livestream Oostende – Standard, play-off 2 Pro League

Banner Bwin Livestream Ronde van Romandië 2021

Gerelateerde berichten