Livestream Giro 2021 1080x620 Kijk hier livestream naar alle Giro 2021 ritten

Kijk hier livestream naar alle Giro 2021 ritten

Nog 30,3 kilometer fietsen voor de renners in de Giro 2021 en dan zit deze eerste grote ronde van dit jaar er alweer op. Want de renners rijden vandaag tijdens rit 21 van de Ronde van Italië een individuele tijdrit van 30,3 kilometer van Senago naar de finish van de Giro bij de Dom in Milaan. Welke renner legt deze ruim 30 kilometer als snelste af en wint deze laatste Giro rit? Dat is vanmiddag de grote vraag. In elk geval is bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vanmiddag Filippo Ganna de absolute topfavoriet is om deze tijdrit te winnen. Maar, mocht er bij Ganna wat fout gaan, dan ziet Unibet Edoardo Affili, Remi Cavagna, João Almeida, Alberto Bettiol en Tobias Foss als de grootste kanshebbers voor ritwinst. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor deze afsluitende tijdrit van de Giro d'Italia 2021. En over het parcours van deze tijdrit kunnen we kort zijn, dat is namelijk vlak. Bovendien rijden de renners over veel lange rechte wegen wat hoge snelheden garandeert. En de tussentijdse meetpunten vinden we terug na 9,2 en 19,7 gereden kilometers. Welke renner is de snelste en wint deze afsluitende tijdrit van de Ronde van Italië 2021? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar deze mooie afsluitende tijdrit van de Giro vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar alle Giro 2021 ritten

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN OFFICIEEL RODE DUIVELS SHIRT KADO BIJ EEN ABONNEMENT OP SPORT/VOETBAL MAGAZINE MET KORTING —

Inzetten op de afsluitende tijdrit van de Giro 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van liefst 25%.

Heb jij een goed idee welke renner er vanmiddag deze afsluitende tijdrit van de Ronde van Italië 2021 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Giro 2021. Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor deze afsluitende tijdrit van de Giro d'Italia:

  1. Filippo Ganna wint: 1.35 keer je inzet*
  2. Edoaardo Affini wint: 4.50 keer je inzet*
  3. Remi Cavagna wint: 6.00 keer je inzet*
  4. João Almeida wint: 21.00 keer je inzet*
  5. Alberto Bettiol wint: 23.00 keer je inzet*
  6. Tobia Foss wint: 23.00 keer je inzet*
  7. Nelson Oliveira Santos wint: 41.00 keer je inzet*

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad de hoogste odds van alle bookmakers in België voor deze afsluitende tijdrit van de Giro. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Ronde van Italië 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze afsluitende tijdrit van de Giro 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Tour de France 2021 ritten
– Gratis livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021

* = Dit zijn de odds voorafgaande van de rit van vandaag. Deze veranderen uiteraard gedurende koers afhankelijk van het ritverloop. Voor de actuele odds voor deze rit bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Kijk hier livestream naar alle Giro 2021 ritten

Gerelateerde berichten