Livestream Servië – Engeland, Euro 2024

Livestream Servië – Engeland, Euro 2024

Tijdens de laatste EK voetbalmatch van vandaag zien we met Engeland een titelfavoriet in actie. Want The Three Lions trappen namelijk vanavond, om 21.00 uur, hun Europees Kampioenschap voetbal af met de match Servië tegen Engeland. Laat het Engelse voetbalelftal meteen zien waarom het 1 van de titelfavorieten is op dit EK door Servië op een (ruime) nederlaag te trakteren? Of stuntten de Serven juist door Engeland van de overwinning af te houden tijdens deze Euro 2024 match? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is in elk geval uiteraard Engeland de torenhoge favoriet om deze match te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op The Three Lions als winnaar van deze EK match, krijgt hier 1.48X zijn inzet voor terug als de Engelsen vanavond inderdaad Servië verslaan. Dit terwijl inzetten op de Serven als winnaar van deze Euro 2024 match bij Unibet u liefst 7.50X uw inzet oplevert als de Serven vanavond inderdaad stuntten door Engeland te verslaan. En inzetten op een gelijkspel tijdens Servië tegen Engeland levert u bij Unibet dan weer 4.70X uw inzet op als er na 90 minuten en blessuretijd inderdaad een draw op het scorebord van de Veltins-Arena in Gelsenkirchen staat.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP SERVIË – ENGELAND —

En Engeland opent vanavond de zoveelste jacht op een hoofdprijs. Want, behalve de Wereldtitel van 1966, won Engeland natuurlijk nog nooit een EK of WK. En daar had 3 jaar geleden natuurlijk verandering in kunnen komen. Want toen speelde Engeland op het eigen Wembley in Londen natuurlijk de EK finale tegen Italië. Maar na een 1-1 gelijkspel tijdens deze finale, was het toen uiteindelijk Italië wat Europees kampioen werd door de beslissende strafschoppenserie in deze finale met 3-2 te winnen.Nu begint vanavond voor The Three Lions dus de nieuwe jacht op EK winst met de match tegen Servië. Beginnen de Engelsen goed aan hun nieuwe jacht op EK winst door de Serven vanavond te verslaan? Of is het juist Servië wat het Engelse feestje verpest door de 3 punten te rapen in de Veltins-Arena? U ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar Servië tegen Engeland vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Servië tegen Engeland

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op Servië tegen Engeland? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap op deze EK voetbalmatch.

Denkt u te weten welk land er vanavond als winnaar van het veld stapt tijdens Servië tegen Engeland? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler tijdens dit hele EK van 100% extra winst in cash tijdens uw eerste inzet op bijvoorbeeld Servië tegen Engeland. Zo maakt u kans op 100% extra winst in cash bovenop de hoge odds die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle EK voetbalmatchen. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers van bookmaker Unibet:

  1. Klik snel hier en maak nu uw nieuwe Unibet account aan.
  2. Doe een veilige storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Zet bij Unibet in op een EK voetbalmatch naar keuze (zoals bijvoorbeeld Servië tegen Engeland) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld Servië tegen Engeland) uitkomt, dan betaald Unibet u automatisch 100% extra winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij Unibet!

Pak 100% extra winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld Servië tegen Engeland

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VOORSPEL BIJ UNIBET COMPLEET GRATIS DE EERSTE GOAL TIJDENS BELGIË – SLOWAKIJE EN WIN 10.000 EURO CASH*

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Denemarken – Engeland, kraker op Euro 2024
– Gratis livestream Slovenië – Servië, EK voetbal

* = Bij meerdere juiste voorspellers wordt de hoofdprijs van 10.000 euro cash door deze juiste voorspellers gedeeld.

Gerelateerde berichten