Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2024, kijk LBL live

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2024, kijk LBL live

De reeks aan voorjaarsklassiekers in het wielrennen wordt vandaag afgesloten met Luik-Bastenaken-Luik 2024. Dat wordt vandaag dus nog 1 keer genieten van een fraaie voorjaarskoers. Welke renner wordt de opvolger van onze landgenoot Remco Evenepoel als winnaar van deze fraaie voorjaarsklassieker in de Ardennen? Is het de Sloveense topfavoriet Tadej Pogacar? Volgens de grootste bookmaker van ons land, Unibet, is de kans op hierop groot. Want bij Unibet wordt natuurlijk Tadej Pogacar (1.65X je inzet) als de topfavoriet beschouwd om La Doyenne vandaag te winnen. Maar mocht Pogacar het niet redden dan ziet Unibet Nederlander Mathieu van der Poel (8.00X je inzet) ook nog als een goede kanshebber voor winst tijdens deze laatste voorjaarsklassieker. Dit terwijl Unibet ook de Brit Thomas Pidcock (19.00X je inzet), de Deense wielrenner Mattias Skjelmose (19.00X je inzet) en de Welshman Stephen Williams (19.00X je inzet) nog als outsiders ziet voor de winst tijdens Luik-Bastenaken-Luik 2024. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voorafgaand aan deze fraaie wielrenklassieker.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VOORSPEL BIJ UNIBET 100% GRATIS HET EERSTE DOELPUNT TIJDENS EL CLASICO TUSSEN REAL MADRID EN BARCELONA VAN VANAVOND EN WIN 10.000 EURO CASH —

En ook de 110e editie van Luik-Bastenaken-Luik belooft weer een zware koers te worden voor de renners. Het peloton legt vandaag namelijk 254,5 kilometer af en overbrugt daarin liefst 4.260 hoogtemeters. Deze hoogtemeters zijn met name verdeelt over 10 officiële hellingen. En als je dan ook nog is bedenkt dat 8 van deze 10 officiële hellingen in de laatste 80 kilometer van Luik-Bastenaken-Kuik 2024 zitten gepropt, dan wordt deze hoeveelheid hoogtemeters alleen nog maar extra intimiderend. En de laatste van deze 10 officiële hellingen is de Côte de la Roche-aux-Faucons. Dit is een bruut van 1,3 kilometer tegen 11% stijgingspercentage met zijn top op 13 kilometer van de finish in Luik. Maar een echte top kan je dit niet noemen, want hierna blijft de weg naar 3 kilometer lang flink omhoog lopen, waarna de rit 5 kilometer over licht dalend terrein gaat. Hierna brengt een duikvlucht van zo’n 3 kilometer en 2 laatste redelijk vlakke kilometers de renners tenslotte naar de finish in Luik. Welke renner passeert deze finish vanmiddag als eerste en wint er dit jaar La Doyenne? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar Luik-Bastenaken-Luik 2024 vanmiddag, vanaf 13.30 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Luik-Bastenaken-Luik 2024

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: JE ZOMERVAKANTIE BOEKEN MET EEN FRAAIE KORTING? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Weddenschap plaatsen op Luik-Bastenaken-Luik 2024? Bij Unibet profiteer je van dubbele winst tijdens je eerste weddenschap.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag Luik-Bastenaken-Luik 2024 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van de hoogste noteringen op la Doyenne en pak je bovendien dubbele winst in cash met jouw eerste weddenschap (op bijvoorbeeld Luik-Bastenaken-Luik) bij deze bookmaker. Zo profiteer je van dubbele winst in cash bovenop de volgende hoge odds die Unibet sowieso al heeft voor deze laatste voorjaarsklassieker van 2024:

 1. Tadej Pogacar wint: 1.65X je inzet*
 2. Mathieu van der Poel wint: 8.00X je inzet*
 3. Thomas Pidcock wint: 19.00X je inzet*
 4. Mattias Skjelmose wint: 19.00X je inzet*
 5. Stephen Williams wint: 19.00X je inzet*
 6. Santiago Buitrago: 26.00X je inzet*
 7. MAXIM VAN GILS wint: 26.00X je inzet*
 8. TIESJ BENOOT wint: 34.00X je inzet*
 9. Kevin Vauquelin wint: 34.00X je inzet*
 10. Egan Bernal wint: 41.00X je inzet*
 11. Ben Healy wint: 41.00X je inzet*
 12. Marc Hirschi wint: 41.00X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op Nederlander Matthieu van der Poel als de verrassende winnaar van Luik-Bastenaken-Luik 2024 kan je bij Unibet zo maar liefst 8X(!) je inzet opleveren als van der Poel vanmiddag inderdaad zichzelf eeuwige roem bezorgt door te verrassen en LBL dit jaar op zijn naam te zetten. En als je jouw eerste weddenschap bij Unibet afsluit op Luik-Bastenaken-Luik kan je deze winst dus zelfs nog met 100% verhogen. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielrenkoersen en pak je bovendien dubbele winst in cash tijdens je eerste weddenschap (op bijvoorbeeld Luik-Bastenaken-Luik 2024) bij Unibet (klik hier). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens deze editie van la Doyenne.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK JE UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS JE EERSTE WEDDENSCHAP OP BIJVOORBEELD LUIK-BASTENAKEN-LUIK 2024 —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Giro 2024, kijk de Ronde van Italië live
– Gratis livestream Ronde van Romandië 2024, kijk de Tour de Romandie live

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan Luik-Bastenaken-Luik 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van la Doyenne bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten