Livestream Giro 2024, kijk de Ronde van Italië live

Livestream Giro 2024, kijk de Ronde van Italië live

Vandaag gaat de eerste grote ronde van 2024, de Giro d’Italia, oftewel de Ronde van Italië, alweer verder met de veertiende rit. En waar het peloton morgen weer de bergen in gaat, staat er vandaag in de Giro 2024 eerst nog de tweede individuele tijdrit op het programma. Vandaar ook dat volgens de grootste bookmaker van ons land, Unibet, de Italiaanse tijdrit specialist Filippo Ganna (1.20X uw inzet*) de absolute topfavoriet is om deze veertiende rit van de Ronde van Italië 2024 te winnen. Maar mocht Ganna het niet redden dan ziet Unibet ook de Sloveense roze trui drager Tadej Pogacar (6.50X uw inzet*), Amerikaanse tijdritspecialist Magnus Sheffield (7.50X uw inzet*), de Nederlandse wielrenner Thymen Arensman (17.00X uw inzet*) en de Brit Geraint Thomas (19.00X uw inzet*) nog als goede kanshebbers voor winst tijdens deze tweede tijdrit van de Giro 2024. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet* voorafgaand aan deze individuele tijdrit.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST TIJDENS UW EERSTE INZET OP DE RONDE VAN ITALIE 2024 —

En de renners rijden vanmiddag in de Giro een individuele tijdrit van 31,2 kilometer. Deze 31,2 kilometer zijn met name vlak al zitten er wel wat oplopende stroken in de rit. Allereerst loopt de weg namelijk, na 5 gereden kilometers, 400 meter met 4,5% omhoog. Vervolgens wacht na 12 gereden kilometers de steilste oplopende strook op de renners. De weg stijgt hier namelijk over een lengte van 600 meter met 6%. En ook na 19 gereden kilometers loopt de weg over 400 meter nog met 4,5% omhoog. Verder zitten er in deze rit nog wat vals plat oplopende stroken, terwijl de laatste 10 kilometer tot aan de finish in Desenzano del Garda dan weer compleet vlak zijn. Welke renner passeert deze finish vanmiddag in de snelste tijd en wint deze tweede tijdrit van de Giro d’Italia 2024? U ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor u uit waar deze veertiende rit van de Giro d’Italia 2024 vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Giro 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN MET EEN FRAAIE KORTING? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op de Giro 2024? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst met uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Ronde van Italië.

Denkt u te weten welke renner er vanmiddag deze tweede individuele tijdrit van de Giro d’Italia 2024 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler van dubbele winst tijdens uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Ronde van Italië (klik hier). Zo maakt u kans op dubbele winst in cash bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle wielerkoersen. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers bij bookmaker Unibet:

  1. Klik hier om nu uw nieuwe Unibet account aan te maken.
  2. Doe een storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Plaats bij Unibet een weddenschap naar keuze (op bijvoorbeeld de tweede tijdrit van de Giro 2024) met een notering van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld de tweede individuele tijdrit van Giro d’Italia 2024) kloppend is, dan betaald Unibet u automatisch dubbele winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij bookmaker Unibet!

Pak dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld de Giro 2024

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Standard – Gent, Europe Play-offs Pro League
– Gratis livestream Westerlo – Mechelen, Europe Play-offs Pro League

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de veertiende rit van de Ronde van Italië 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende de rit afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van deze tweede individuele tijdrit van de Giro 2024 bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten