Livestream Antwerp – Cercle, Champions Play-offs Pro League

Livestream Antwerp – Cercle, Champions Play-offs Pro League

Vanuit Brugge is Cercle op verplaatsing naar Antwerpen voor de Champions Play-off match uit onze eigen Jupiler Pro League tussen Antwerp en Cercle Brugge. Vanavond, om 18.30 uur, zullen de elftallen van The Great Old en de vereniging de bal aan het rollen brengen op de Bosuil in Antwerpen voor deze Champions Play-off match uit de Pro League. Houdt Royal Antwerp FC de 3 punten op de eigen Bosuil? Of neemt Cercle deze 3 punten juist mee terug naar Brugge? U ziet het livestream op internet bij Bwin TV. Want Bwin TV zend namelijk altijd alle matchen uit de Jupiler Pro League gewoon livestream op internet uit. Dus ook vanavond kijkt u bij Bwin TV weer livestream op uw computer, tablet, laptop of mobiele telefoon naar Antwerp tegen Cercle.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, ZET BIJ UNIBET (MINIMAAL) 10 EURO IN OP ANTWERP – CERCLE EN KRIJG EEN GRATIS WEDDENSCHAP TER WAARDE VAN 10 EURO CADEAU VAN UNIBET —

En thuisploeg Antwerp kreeg natuurlijk afgelopen donderdag een flinke dreun te verwerken. Want toen verloren de troepen van trainer Mark van Bommel natuurlijk de finale van de Croky Cup met 1-0 van Union. Maar toch is het wel zaak voor The Great Old om zich nu snel te herpakken. Want, na het 2-1 verlies van Genk van gisteravond op verplaatsing bij Anderlecht, is de vierde stek van de Champions Play-offs vacant. En die is natuurlijk cruciaal om volgend seizoen Europees voetbal te spelen. En dat beseft ook trainer Miron Muslic van Cercle: “Antwerp zal alles proberen om een prestatie af te leveren na de verloren bekerfinale, maar wij zullen er op onze beurt alles aan doen om de kloof met Antwerp groter te maken. Wij gaan voor de 4e plaats.” En het goede nieuws is, bij Bwin TV kunt u dus weer livestream op internet kijken of Cercle Brugge de kloof met Antwerp inderdaad groter weet te maken door de 3 punten te rapen op verplaatsing op de Bosuil, of niet? Klik hieronder dan ook gauw op de link voor de livestream van Antwerp tegen Cercle:

Gratis livestream Antwerp tegen Cercle

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN SNEL OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Hoe kan ik bij Bwin TV gratis livestream kijken naar Antwerp tegen Cercle?

Bwin TV zend dus ook dit seizoen weer alle matchen uit de Play-offs van onze eigen Pro League bijna gratis livestream op internet uit. Want met maar € 0,10 op uw Bwin account kijkt u bij Bwin TV namelijk altijd livestream naar alle matchen uit o.a. de Jupiler Pro League en de Pro league 1B. Zo kunt u dus ook vanavond bij Bwin TV weer livestream kijken en wedden bij Antwerp tegen Cercle. Lees hieronder dan ook snel verder hoe gemakkelijk dit livestream naar deze fraaie Champions Play-off match kijken bij Bwin TV werkt:

  1. Log in op uw Bwin account.
  2. Heeft u nog geen Bwin account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan krijgt u dus ook meteen onbeperkt toegang tot de livestreams van alle matchen uit onze eigen Pro League en de Challenger Pro League.
  3. Ga naar de webstek van Bwin en open de sport-tab van deze website. Hierna kiest u de livestream van Antwerp tegen Cercle. De livestream van deze Brusselse derby start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Bwin account hebt staan kijkt u bij Bwin TV levenslang livestream naar alle matches uit de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League. Om te beginnen dus vanavond met Antwerp tegen Cercle. Alvast veel kijkplezier toegewenst.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP DE PLAY-OFFS VAN DE JUPILER PRO LEAGUE —

Klik hier voor de gratis livestream Antwerp tegen Cercle
Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Atalanta – Roma, Serie A topper
– Gratis livestream Deinze – Lommel, finale promotie Play-offs

Gerelateerde berichten