Livestream Luik Bastenaken Luik 1080x620 Livestream Luik Bastenaken Luik 2022, kijk LBL live

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2022, kijk LBL live

Vandaag is het weer tijd voor de Waalse voorjaarsklassieker Luik-Bastenaken-Luik. Dat beloofd dus weer een fraaie koers te worden door met vele steile beklimmingen die samen goed zijn voor een slordige 4500 hoogtemeters. Wie wordt de opvolger van de Sloveen Tadej Pogacar als winnaar van LBL? Zeker is in elk geval dat Pogacar zijn titel niet zal verdedigen omdat zijn schoonmoeder helaas is overleden en hij daarom uiteraard niet van start zal gaan tijdens deze heuvelklassieker. En bij afwezigheid van Pogacar ziet de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, in elk geval onze landgenoot Wout van Aert en de Fransman Julian Alaphilippe als de 2 topfavorieten om Luik-Basteaken-Luik 2022 te winnen. Maar mochten van Aert en Alaphilippe het niet redden, dan ziet Unibet ook zo maar onze landgenoot Remco Evenepoel, de Spanjaard Alejandro Valverde of de Colombiaan Daniel Felipe Martinez er met de winst van deze heuvelklassieker vandoor gaan. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor LBL 2022.

En de renners staat tijdens deze editie van Luik-Bastenaken-Luik in totaal 254,7 kilometer koers te wachten. In deze 254,7 kilometer rijden ze uiteraard van Luik naar Bastenaken en weer terug naar Luik. En met name tijdens deze terugweg naar Luik wachten er weer steile beklimmingen op de renners. Want van de 10 Ardense hellingen die deze editie van LBL kent liggen er liefst 9 na het keerpunt in Bastenaken. Zo belooft dit dus weer een erg spectaculaire Waalse voorjaarsklassieker op te gaan leveren. kan Wout van Aert of Remco Evenepoel deze toch al fraaie editie van Luik Bastenaken Luik nog wat fraaier maken door voor Belgisch succes te zorgen tijdens ‘La Doyenne'? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Luik-Bastenaken-Luik 2022 vanmiddag, vanaf 13.30 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Luik Bastenaken Luik 2022, kijk LBL live

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER OM GRATIS DE EERSTE GOAL TE VOORSPELLEN BIJ LIVERPOOL – EVERTON EN WIN 15.000 EURO CASH —

Inzetten op Luik-Bastenaken-Luik 2022? Bij Unibet pak je een winstverhoging van 25% op LBL.

Denk jij dat Wout van Aert of Remco Evenepoel vanmiddag voor Belgisch succes zorgt tijdens deze editie van Luik-Bastenaken-Luik? Zo ja, plaatse hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle voorjaarsklassieker. En bovendien heeft Unibet nu ook nog is een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens ‘La Doyenne' (klik hier). Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor Luik Bastenaken Luik 2022:

  1. WOUT VAN AERT wint: 3.25 X je inzet*
  2. Julian Alaphilippe wint: 7.00 X je inzet*
  3. REMCO EVENEPOEL wint: 10.00 X je inzet*
  4. Alejandro Valverde wint: 13.00 keer je inzet*
  5. Daniel Felipe Martinez wint: 15.00 X je inzet*
  6. Marc Hirschi wint: 17.00 X je inzet*
  7. DYLAN TEUNS wint: 17.00 X je inzet*
  8. Aleksandr Vlasov wint: 17.00 X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op een overwinning van onze landgenoot Wout van Aert als winnaar van de Parijs-Roubaix 2022 kan je bij Unibet ruim 3X je inzet opleveren. En met je gratis 25% winstverhoging die Unibet voor je heeft klaar staan tijdens deze editie van LBL wordt deze winst zelf met nog 25% verhoogt. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle voorjaarsklassieker en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Luik-Bastenaken-Luik 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens deze fraaie Waalse heuvelklassieker.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Romandië 2022
– Gratis livestream Giro 2022, kijk de Ronde van Italië live

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan deze Waalse voorjaarsklassieker. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van deze editie van LBL bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten