Livestream Giro dItalia 2022 1080x620 Livestream Giro 2022, kijk de Ronde van Italië live

Livestream Giro 2022, kijk de Ronde van Italië live

Nog 17,4 kilometer fietsen voor de renners in de Giro d'Italia 2022 en dan zit diezelfde Giro er alweer op. Want vandaag staat de afsluitende tijdrit in en om Verona op het schema tijdens de laatste rit van de Ronde van Italië. Gaat die nog voor verschuivingen in het algemeen klassement zorgen? En welke renner wint deze afsluitende tijdrit vanmiddag? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, zijn in elk geval voorafgaand aan deze afsluitende tijdrit van de Giro 2022 de Nederlander Mathieu van der Poel en de Italianen Matteo Sobrero en Edoardo Affini de 3 topfavorieten om deze afsluitende tijdrit van de Giro d'Italia 2022 op hun naam te zetten. Denk jij dat 1 van deze 3 topfavorieten inderdaad deze afsluitende tijdrit van de Ronde van Italië vanmiddag wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) wedje op bij bookmaker Unibet. Want speciaal voor de Ronde van Italië heeft Unibet namelijk een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens je eerste inzet op deze Italiaanse rittenkoers (klik hier om gebruik te maken van dit aanbod).

En tijdens de afsluitende tijdrit van de Giro leggen de renners vanmiddag dus 17,4 kilometer af. Hiervan gaan de eerste kleine 6 kilometer over lange brede wegen waar de renners dus een hoge snelheid kunnen bereiken. Vervolgens wacht er een klimmetje op de Via Torricelle op de renners. Dit klimmetje loopt over 4,5 kilometer met gemiddeld 4,6% omhoog. Eenmaal bovenop dit klimmetje volgt de afdaling van 4 kilometer, waarna de laatste 3 kilometer van deze afsluitende tijdrit gevuld is met technische bochten tot aan de finish in het Romeinse amfitheater van Verona. Welke renner passeert deze finish in de snelste tijd en wint de afsluitende tijdrit van de Giro 2022?Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be weer voor je uit waar deze afsluitende tijdrit van de Giro d'Italia vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Giro 2022, kijk de Ronde van Italië live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR EEN 25% WINSTVERHOGING VOOR JE EERSTE INZET OP DE AFSLUITENDE TIJDRIT VAN DE GIRO BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Weddenschap plaatsen op de Giro 2022? Unibet heeft een winstverhoging van 25% voor je eerste inzet klaar staan.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de afsluitende tijdrit van de Ronde van Italië 2022 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op de Giro d'Italia. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens deze editie van de Ronde van Italië (klik hier). Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor de afsluitende tijdrit van de Giro 2022 die vanmiddag wordt gereden:

  1. Mathieu van der Poel wint: 2.10 keer je inzet*
  2. Matteo Sobrero wint: 6.00 keer je inzet*
  3. Edoardo Affini wint: 6.50 keer je inzet*
  4. Tobias Foss wint: 10.00 keer je inzet*
  5. Thymen Arensman wint: 12.00 keer je inzet*
  6. Magnus Cort Nielsen wint: 15.00 keer je inzet*
  7. Wilco Kelderman wint: 23.00 keer je inzet*
  8. THOMAS DE GENDT wint: 26.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn weer hoge noteringen van Unibet voor deze afsluitende tijdrit van de Giro d'Italia 2022 die vanmiddag wordt gereden. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste weddenschap op de Ronde van Italië. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de afsluitende tijdrit van de Giro 2022.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Tour de France 2022, kijk de Ronde van Frankrijk live
– Gratis livestream Ronde van Zwitserland 2022, kijk de Tour de Suisse live

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de afsluitende tijdrit van deze Italiaanse wielerkoers. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds van de afsluitende tijdrit van Giro d'Italia bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten