Livestream Dauphine 2021 1080x620 Kijk hier livestream naar alle Critérium du Dauphiné 2021 ritten

Kijk hier livestream naar alle Critérium du Dauphiné 2021 ritten

Nog 147 kilometer koers en dan zit de Dauphiné 2021 er alweer op. Maar deze 147 kilometer zijn zeker niet de gemakkelijkste kilometers. Nee, want de renners rijden vandaag namelijk in 147 kilometer van La Léchère Les-Bains naar Les Gets en gaan onderweg over 6 toppen heen. Kan iemand de gele trui van leider Richie Porte nog bedreigen tijdens deze laatste rit van Critérium du Dauphiné 2021? Dat is vanmiddag de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vanmiddag Miguel Angel Lopez, Sepp Kuss en Mark Padun de 3 grootste kanshebbers ziet om deze laatste rit van de Dauphiné te winnen. Maar mochten deze 3 renners een slechte dag hebben dan zouden volgens Unibet ook zo maar eens David Gaudu, Geraint Thomas, Richie Porte of Enric Mas er met de ritzege vandoor kunnen gaan. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van Unibet voor de slotrit van het Critérium du Dauphiné. En de renners klikken vandaag dus in hun pedalen in La Léchère Les-Bains. Vanuit hier rijden ze direct de Côte d’Essert-Blay (vierde categorie) op, een klimmetje van maar 2 kilometer. Hierna brengt een vlakke sessie, van zo'n 15 kilometer ze naar de tweede klim van de dag. Dat is namelijk Côte d’Héry-sur-Ugine (tweede categorie), een klim van van 10,2 kilometer tegen 5% stijgingspercentage gemiddeld.

Na een korte afdaling stuitten de renners vervolgens vrijwel meteen wee rop de Col des Aravis (tweede categorie). Deze beklimming stijgt over 6,7 kilometer met 7% gemiddeld. En ook dan geen rust voor de renners. Nee, want na de afdaling begint meteen de beklimming van de Col de la Colombière. Dit is een klim van de eerste categorie die over 11,7 kilometer met gemiddeld 5,8% oploopt. Eenmaal terug in het dal beklimmen de renners hierna alweer de  Côte de Châtillon-sur-Cluses (derde categorie), een hindernis van 4,7 kilometer tegen 5% stijgingspercentage. Hierna fietsen de renners, in zo'n 14 kilometer over vlakke wegen, naar de zwaarste beklimming van de dag.

Dat is namelijk de Col de Joux Plane (buitencategorie). Deze berg stijgt over liefst 11,6 kilometer met 8,5% gemiddeld. Eenmaal op de top van deze zware beklimming volgt hierna nog een afdaling naar Morzine. Maar ook in Morzine nog geen verlossende finish voor de renners. Nee, want de renners moeten namelijk nog een bescheiden klim naar de finish in Les Gets op. In de laatste 6 kilometer van deze slotrit van de Dauphiné loopt de weg namelijk met zo'n 3% op tot aan deze finish. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint deze laatste zware bergrit van het Critérium du Dauphiné 2021? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar deze mooie slot bergrit van de Dauphiné vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar alle Critérium du Dauphiné 2021 ritten

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: VOORPEL HIER GRATIS HET EERSTE DOELPUNT BIJ BELGIE TEGEN KROATIE EN MAAK KANS OP 15.000 EURO CASH —

Inzetten op de slotrit van het Critérium du Dauphiné 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van liefst 25%.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag deze mooie afsluitende bergrit van het Critérium du Dauphiné 2021 wint? Zo ja, waag hier dan een gokje op de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens het Critérium du Dauphiné 2021. Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze laatste rit van de Dauphiné:

  1. Miguel Angel Lopez wint: 8.00 keer je inzet*
  2. Sepp Kuss wint: 9.00 keer je inzet*
  3. Mark Padun wint: 9.00 keer je inzet*
  4. David Gaudu wint: 12.00 keer je inzet*
  5. Geraint Thomas wint: 13.00 keer je inzet*
  6. Richie Porte wint: 15.00 keer je inzet*
  7. Enric Mas wint: 17.00 keer je inzet*
  8. Jack Haig wint: 19.00 keer je inzet*

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van alle bookmakers in Vlaanderen voor deze mooie laatste bergrit van de Dauphiné. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op het Critérium du Dauphiné 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de mooie afsluitende bergrit vann de Dauphiné 2021 van vanmiddag.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Ronde van Zwitserland 2021 ritten
– Gratis livestream van alle Tour de France 2021 ritten

* = Dit zijn de odds voorafgaande van de rit van vandaag. Deze veranderen uiteraard gedurende koers afhankelijk van het ritverloop. Voor de actuele odds voor deze rit bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Kijk hier livestream naar alle Critérium du Dauphiné 2021 ritten

Gerelateerde berichten