Kijk hier gratis livestream naar alle Ronde van Frankrijk 2021 ritten 1080x620 Livestream Tour de France 2021, kijk de Ronde van Frankrijk live

Livestream Tour de France 2021, kijk de Ronde van Frankrijk live

De renners in de Tour de France 2021 stappen vanmiddag, om 16.30 uur, nog 1 keer op de fiets voor de traditionele champagnerit naar de Champs-Élysées in Parijs. En de eindzege van Tadej Pogacar staat in deze Tour natuurlijk wel al vast. Maar, de grote vraag vandaag is natuurlijk of Mark Cavendish zijn 35e ritzege ooit kan boeken en zo het record, van de meeste ritzeges in de Ronde van Frankrijk, kan pakken? En volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans dat Mark Cavendish dit record vanavond inderdaad pakt redelijk groot. Want bij Unibet is Cavendish namelijk de grootste kanshebber om deze slotrit van de Tour de France 2021 te winnen. Maar de Brit krijgt hierbij volgens Unibet wel concurrentie van onze landgenoten Wout van Aert en Jasper Philipsen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van Unibet voorafgaand aan deze laatste rit van de Ronde van Frankrijk 2021.

En de renners klikken vanmiddag in hun pedalen in Chatou. Vanuit hier rijden ze dus de slotrit van de Tour die 108,4 kilometer lang is. Maar, in de eerste 46 kilometer van deze slotrit, zal het traditiegetrouw een trainingsritje zijn met een fotomomentje hier en een glas champagne daar. Uiteraard verandert dit als de renners, na deze eerste 46 kilometer van de rit, de Champs-Élysées in Parijs opdraaien. Want in Parijs volgen nog 8 razendsnelle rondes van een kleine 7 kilometer. Bovendien zien we hier, na 68,3 gereden kilometers, ook de tussensprint op het schema staan. Kan de Australiër Michael Matthews de groene trui van Mark Cavendish nog gaan bedreigen? Het lijkt er niet op, maar zeker weet je het natuurlijk nooit.

En na deze tussensprint hebben de renners vervolgens dus nog ruim 40 kilometer te gaan voor de definitieve finish van de Ronde van Frankrijk 2021. Wordt deze finish een massasprint, of krijgen we voor het eerst sinds 2005, toen Aleksandr Vinokoerov erin slaagde om het jagende peloton voor te blijven, een vluchter die uit de greep van het peloton blijft? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze slotrit van de Tour de France 2021 vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Tour de France 2021, kijk de Ronde van Frankrijk live

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN OFFICIEEL RODE DUIVELS SHIRT ALS GESCHENK BIJ EEN ABONNEMENT OP SPORT/VOETBAL MAGAZINE MET KORTING —

Inzetten op de slotrit van de Tour de France 2021? Bij Unibet krijg een winstverhoging van liefst 25% kado.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag deze slotrit van de Tour de France 2021 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Ronde van Frankrijk 2021 (klik hier). Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze slotrit van de Tour:

  1. Mark Cavendish wint: 1.57 keer je inzet*
  2. Wout van Aert wint: 6.00 keer je inzet*
  3. Jasper Philipsen wint: 6.50 keer je inzet*
  4. Mads Pedersen wint: 17.00 keer je inzet*
  5. Cees Bol wint: 19.00 keer je inzet*
  6. Davide Ballerini wint: 34.00 keer je inzet*
  7. Andre Greipel wint: 34.00 keer je inzet*
  8. Christophe Laporte wint: 34.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van alle bookmakers in België voor deze laatste rit van de Tour de France 2021. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste weddenschap op de Ronde van Frankrijk. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze slotrit van de Tour de France 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Olympische wegrit 2020
– Gratis livestream van alle Vuelta 2021 ritten

* = Dit zijn de odds voorafgaande van de rit van vandaag. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds voor deze rit bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Livestream Tour de France 2021, kijk de Ronde van Frankrijk live

Gerelateerde berichten