Livestream Ronde van Zwitserland 1080x620 Livestream Ronde van Zwitserland 2021, kijk de Tour de Suisse live

Livestream Ronde van Zwitserland 2021, kijk de Tour de Suisse live

De Ronde van Zwitserland 2021 is vandaag toe aan zijn laatste rit. En dat is de Koninginnenrit. Want de renners fietsen vandaag in 160 kilometer van Andermatt naar Andermatt en moeten onderweg liefst 3560 hoogtemeters overbruggen. Welke renner wint vanmiddag deze Koninginnenrit van de Tour de Suisse? Dat is de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vanmiddag Gino Mader en Antwan Tolhoek als de 2 grootste kanshebber worden gezien om deze Koninginnenrit van de Ronde van Zwitserland te winnen. Maar mochten Mader en Tolhoek vanmiddag naast de ritzege grijpen, dan hebben volgens Unibet ook Hermann Pernsteiner, Michael Woods, Esteban Chavez, Richard Carapaz en Jakob Fuglsang een goede kans om deze laatste rit van de Ronde van Zwitserland te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van Unibet voor de Koninginnenrit van de vierde grote ronde van het jaar.

En de renners klikken vandaag dus in hun pedalen in Andermatt. Vanuit hier is het direct klimmen geblazen op de Oberalppas. Dis is namelijk een klim van de buitencategorie die over 10,8 kilometer met gemiddeld 5,5% omhoog loopt. Na de afdaling van deze beklimming draaien de renners vervolgens vrijwel meteen weer de Lukmanierpas op. Dat is een klim van de eerste categorie met een lengte van 16,5 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 5,3%. Hierna volgt een lange afdaling van zo'n 35 kilometer naar het dal waar de weg vrijwel meteen weer langzaam omhoog begint te lopen. In totaal fietsen de renners zo ongeveer 25 kilometer over vals plat oplopende wegen tot aan de voet van de laatste klim van de dag. Dat is namelijk de Gotthardpas. Deze Gotthardpas is een beklimming van de buitencategorie die over 13 kilometer met gemiddeld 6,8% stijgt. Eenmaal boven volgt een afdaling van zo'n 10 kilometer waarna de laatste 5,5 kilometer van deze Koninginnenrit vlak zijn tot aan de finish in Andermatt. Welke renner passeert deze finish in Andermatt als eerste en wint de Koninginnenrit van de Tour de Suisse? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar deze Koninginnenrit van de Ronde van Zwitserland 2021 vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Ronde van Zwitserland 2021, kijk de Tour de Suisse live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN OFFICIEEL RODE DUIVELS SHIRT KADO BIJ EEN ABONNEMENT OP SPORT/VOETBAL MAGAZINE MET KORTING —

Inzetten op de Koninginnenrit van de Ronde van Zwitserland 2021? Bij Unibet krijg een winstverhoging van liefst 25% kado.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag deze laatste rit van de Ronde van Zwitserland 2021 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Tour de Suisse 2021. Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze Koninginnenrit van de vierde grote ronde van het jaar:

  1. Gino Mader wint: 10.00 keer je inzet*
  2. Antwan Tolhoek wint: 11.00 keer je inzet*
  3. Hermann Pernsteiner wint: 13.00 keer je inzet*
  4. Michael Woods wint: 13.00 keer je inzet*
  5. Esteban Chavez wint: 15.00 keer je inzet*
  6. Richard Carapaz wint: 17.00 keer je inzet*
  7. Jakob Fuglsang wint: 17.00 keer je inzet*

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad de hoogste odds van alle bookmakers in ons land voor deze Koninginnenrit van de Tour de Suisse. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Ronde van Zwitserland. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de deze Koninginnenrit in de Tour de Suisse van vandaag.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021
– Gratis livestream van alle Tour de France 2021 ritten

* = Dit zijn de odds voorafgaande van de rit van vandaag. Deze veranderen uiteraard gedurende koers afhankelijk van het ritverloop. Voor de actuele odds voor deze rit bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Livestream Ronde van Zwitserland 2021, kijk de Tour de Suisse live

Gerelateerde berichten