Gratis livestream achttiende etappe Vuelta 2019 1080x620 Gratis livestream Vuelta a España rit 18, bergetappe

Gratis livestream Vuelta a España rit 18, bergetappe

Rit 18 van de Vuelta a España 2019, die vanmiddag wordt verreden, is de voorlaatste bergetappe van deze editie van de Vuelta. Kan er nog iemand de Rode Trui van Primoz Roglic bedreigen? Of blijft de Sloveen fier overeind? Dat is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Tadej Pogacar, Tao Geoghegan Hart, Alejandro Valverde, Jakob Fuglsang en Gianluca Brambilla als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze voorlaatste bergrit van de Ronde van Spanje 2019 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor rit 18 van de Vuelta a España. En de renners leggen tijdens deze bergrit van de Vuelta 177,5 kilometer af van Colmenar Viejo naar Becerril de la Sierra. Tijdens deze 177,5 kilometer moet er 4 keer geklommen worden op een berg van de eerste categorie. Dat zijn namelijk allereerst de Puerto de Navacerrada (11,8 kilometer klimmen tegen 6,3% stijgingspercentage), en de Puerto de la Morcuera (13,9 kilometer klimmen tegen 5% stijgingspercentage). Vervolgens wacht een rondje fietsen van zo'n 23 kilometer, waarna de Puerto de la Morcuera opnieuw op het programma staat. Alleen deze keer wordt de berg niet van de noordkant, maar van de zuidkant beklommen. Hierdoor stijgt hij in 10,4 kilometer met 6,7% gemiddeld.

Na de afdaling van deze klim volgt vrijwel direct de beklimming van de Puerto de Cotos. Ook deze klim is dus van de eerste categorie en stijgt over 13,9 kilometer met 4,8% gemiddeld. Eenmaal boven blijven de renners zo'n 7 kilometer op deze hoogte fietsen, waarna een vliegende afdaling volgt. Na deze afdaling zijn er vervolgens nog 4 kilometer te gaan. Deze 4 kilometer lopen vals plat omhoog naar de finish in Becerril de la Sierra. Wie bereikt deze finish als eerste en wint rit 18 van de Vuelta a España 2019? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze voorlaatste bergetappe van de Ronde van Spanje gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream Vuelta a España rit 18, bergetappe

Gokje wagen op rit 18 van de Vuelta a España? Bij Unibet krijg je gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap kado!

Heb jij een goed idee wie deze achttiende rit van de Vuelta 2019 wel eens op zijn naam zou kunnen zetten? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij Unibet. Want enkel bij bookmaker Unibet ontvang je al nieuwe klant namelijk gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap kado. Dus als je nu je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 15 Euro inzet op Jakob Fuglsang als winnaar van deze rit 18 van de Vuelta a España. Dan ontvang je normaal gesproken (als de weddenschap winnend is) € 15,- (je inzet) x 12.00 (de odd voor Fuglsang als winnaar van deze rit) = 180 Euro uitbetaling en dus 165 Euro winst. Maar dankzij je gratis 100% winstverhoging verhoogt Unibet deze winst dus tot 330 Euro. Zo krijg je in totaal liefst 345 Euro cash uitbetaald van Unibet! Helemaal niet slecht om binnen te halen op deze donderdagmiddag dachten wij zo! Als jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit hebt, klik dan nu hier om deze meteen te verkrijgen. Want dan krijg je dus ook direct gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap bij Unibet kado. Zo maak jij deze achttiende rit van de Ronde van Spanje nog plezanter met een (live) inzet met 100% extra winst. Dit terwijl je deze rit 18 van de Vuelta a España 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel Vuelta kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Spanje etappe 19, aankomst op kasseienklim
– Gratis livestream naar Charleroi – Genk, Pro League

Wed en kijk live naar de Pro league  Gratis livestream Vuelta a España rit 18, bergetappe

Gerelateerde berichten