Gratis livestream rit 19 Vuelta 2019 1080x620 Gratis livestream Ronde van Spanje etappe 19, spectaculaire finale

Gratis livestream Ronde van Spanje etappe 19, spectaculaire finale

Een interessante etappe opvanmiddag in de Vuelta 2019. Want etappe 19 van de Ronde van Spanje is weliswaar overwegend vlak, maar kent een zeer interessante finale met o.a. een oplopende kasseienstrook. Wie wint deze negentiende rit van de Vuelta a España? Dat is vrijdagmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij bookmaker Unibet Sam Bennet, Philippe Gilbert, Alejandro Valverde, Zdenek Stybar en Alex Aranburu, als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze etappe 19 van de Ronde van Spanje te winnen. Dat blijk namelijk uit de noteringen van Unibet voor rit 19 van de Vuelta 2019. En vrijwel direct na de start van deze rit is het voor de renners klimmen geblazen op de niet al te steile maar wel lange Alto de la Paramera. Deze klim van de derde categorie stijgt over 12 kilometer met 2,5% gemiddeld. Eenmaal boven wacht de renners vervolgens een lange afdaling van zo'n 30 kilometer. Hierna wacht de renners een parcours over ‘Spaans vlakke' (dus glooiende) wegen naar Calle de la Unión. Dat is een stevige kasseienklim naar het historische centrum van de stad Toledo, waar de finish is getrokken. Wie passeert deze finish als eerste? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar etappe 19 van de Ronde van Spanje 2019 gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream Ronde van Spanje etappe 19, spectaculaire finale

Inzetten op etappe rit 19 van de Ronde van Spanje? Bij Unibet krijg je gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau!

Denk jij dat Philippe Gilbert vrijdagmiddag zijn derde rit winst van de Vuelta 2019 binnen haalt? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want alleen bij Unibet krijg je al nieuwe klant namelijk gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau. Dus als je vandaag je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 20 Euro inzet op Philippe Gilbert als winnaar van deze etappe 19 van de Ronde van Spanje 2019. Dan krijg je normaal gesproken (als je weddenschap winnend is) € 20,- (je inzet) x 3.75 (de notering voor Gilbert als winnaar van deze etappe) = 75 Euro uitbetaling en dus 55 Euro winst. Maar dankzij je gratis winstverdubbelaar wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 110 Euro. Zo ontvang je in totaal een uitbetaling van maar liefst 130 Euro cash van Unibet! Uiterst plezant om binnen te halen zo aan de start van het weekend dachten wij zo! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan ontvang je dus ook meteen gratis je winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap bij Unibet cadeau. Zo maak jij deze negentiende rit van de Vuelta 2019 nog spannender met een (live) gokje met dubbele winst. Dit terwijl je deze etappe 19 van de Ronde van Spanje dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel Vuelta a España kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Charleroi – Genk, Pro League
– Gratis livestream laatste bergrit Vuelta 2019

Banner Bwin Gratis livestream Ronde van Spanje etappe 19, spectaculaire finale

Gerelateerde berichten