Gratis livestream zeventiende etappe Vuelta a España 2019 1080x620 Kijk hier gratis livestream naar rit 17 van de Vuelta 2019, vlakke etappe

Kijk hier gratis livestream naar rit 17 van de Vuelta 2019, vlakke etappe

Na de welverdiende rustdag van dinsdag stapt het peloton in de Vuelta a España vanmiddag weer op de fits. Want dan staat rit 17 van de Vuelta 2019 namelijk op het programma. En deze zeventiende etappe brengt de renners over een ‘Spaans vlak' parcours in 219,6 kilometer van Aranda de Duero naar Guadalajara. Lukt het de sprinters om de boel te controleren en het op een massasprint uit te laten draaien in Guadalajara? Dat is is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van België, Unibet, Sam Bennet, Fabio Jakobsen, Jon Aberasturi, Fernando Gaviria en Maximiliano Richeze, als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om rit 17 van de Vuelta 2019 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor de zeventiende etappe van de Ronde van Spanje. En mocht het in finishplaats Guadalajara. inderdaad tot een massasprint komen, dan is het handig voor de snelle mannen om te weten dat de aankomstlijn licht oploopt. Gratislivestreams.be zocht in elk geval weer voor je uit waar je gratis livestream op internet kan kijken of rit 17 van de Vuelta 2019 inderdaad in een massasprint eindigt, of niet:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier gratis livestream naar rit 17 van de Vuelta 2019, vlakke etappe

Inzetten op rit 17 van de Vuelta 2019? Bij Unibet ontvang je gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau!

Denk jij zeker te weten wie er vanmiddag de zeventiende etappe van de Ronde van Spanje 2019 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij bookmaker Unibet. Want alleen bij deze grootste bookmaker van ons land krijg je al nieuwe klant namelijk gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau. Als je dus vandaag je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 10 Euro inzet op Fabio Jakobsen als winnaar van deze rit 17 van de Vuelta 2019. Dan krijg je normaal gesproken (als je weddenschap winnend is) € 10,- (je inzet) x 9.00 (de odd voor Jakobsen als winnaar van deze etappe) = 90 Euro uitbetaling en dus 80 Euro winst. Maar dankzij je gratis winstverdubbelaar wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 160 Euro. Zo ontvang je in totaal een uitbetaling van maar liefst 170 Euro cash van Unibet! Uiterst plezant om binnen te halen op deze woensdagmiddag dachten wij zo! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit? klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvang je dus ook meteen gratis je winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap bij Unibet cadeau. Zo kan je deze zeventiende rit van de Vuelta a España nog spannender met een (live) gokje met dubbele winst. Dit terwijl je deze rit 17 van de Vuelta 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel wielren kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Vuelta a España rit 18, bergetappe

Wed en kijk live naar de Pro league  Kijk hier gratis livestream naar rit 17 van de Vuelta 2019, vlakke etappe

Gerelateerde berichten