Livestream Paris Saint Germain Bayern Munchen 1080x620 Livestream PSG   Bayern München, 1/4e finale Champions League

Livestream PSG – Bayern München, 1/4e finale Champions League

Het Parc des Princes Stadion in Parijs is vanavond, om 21.00 uur, het toneel van de return, in de 1/4e finales van de Champions League, tussen PSG en Bayern München. Wordt deze match net zo'n spekrakelstuk als vorige week in München toen de heenmatch in 2-3 eindigde? En welke ploeg plaatst zich voor de 1/2e finales van de Champions League? Dat is vanavond de grote vraag bij Paris Saint-Germain tegen Bayern München. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker Vlaanderen, Unibet, Paris Saint-Germain als de duidelijke favoriet wordt gezien om deze halve finales van de Champions League te bereiken. Wie bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op PSG als 1/2e finalist in de Champions League krijgt hier € 1,36 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op Bayern als 1/2e finalist van de Champions League bij Unibet € 3,20 oplevert als dit gebeurt. En Bayern München kende afgelopen zaterdag in elk geval geen al te goede generale voor deze match. Want toen speelde der Rekordmeister namelijk in de Bundesliga met 1-1 gelijk tegen Union Berlin. Kan Bayern München nu wel winnen op verplaatsing in Parijs? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar PSG tegen Bayern München vanavond gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream PSG   Bayern München, 1/4e finale Champions League

Gokje wagen op PSG tegen Bayern München? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Europese matches.

Denk jij een goed idee te hebben welke ploeg er vanavond de halve finales van de Champions League bereikt? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij bookmaker Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. Zo zijn de odds voor PSG tegen Bayern München bij Unibet als volgt:

1. Paris Saint-Germain wint: 3.05 x je inzet
X. Gelijkspel: 4.35 x je inzet
2. Bayern München wint: 2.15 x je inzet

Dus je ziet het weer, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van alle bookmakers in België voor deze return in de kwartfinales van de Champions League. Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan geniet je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op de Champions League en de Europa League. Zo kan je het livestream kijken naar de Champions League nog spannender maken met een (live) gokje op je favoriete club. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij PSG tegen Bayern München!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Brabantse Pijl 2021
– Gratis livestream Dortmund – Manchester City, Champions League

Gerelateerde berichten