Livestream Dortmund Manchester City 1080x620 Livestream Dortmund   Manchester City, Champions League

Livestream Dortmund – Manchester City, Champions League

Vanavond, om 21.00 uur, is het Signal Iduna Park Stadion het toneel van de return, in de 1/4e finales van de Champions League, tussen Borussia Dortmund en Manchester City. En na de kleine 2-1 zege van the Citizens vorige week tijdens de heenmatch, is er vanavond nog alles mogelijk tijdens deze return. Kunnen die Borussen in eigen huis Manchester City verrassen zo alsnog de 1/2e finales van de Champions League bereiken? Volgens de grootste bookmaker ons land, Unibet, is de kans hierop erg klein. Wie bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op Borussia Dortmund als halve finalist van de Champions League krijgt hier € 5,75 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op Manchester City als halve finalist van dit Europese miljardenbal bij Unibet € 1,14 oplevert als dit gebeurt. Maar Manchester City leed afgelopen weekend in de Engelse Premier League nog wel een 1-2 nederlaag tegen 10 man van Leeds United. En Borussia Dortmund weet ook dat, als het met 1-0 zou weten te winnen van City, dat het dan al op basis van zijn gescoorde uitdoelpunt doorgaat naar de 1/2e finales van de Champions League. Lukt dit de ploeg van trainer Edin Terzić? Je ziet het weer gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht voor je uit waar Borussia Dortmund tegen Manchester City vanavond gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Dortmund   Manchester City, Champions League

Inzetten op Borussia Dortmund tegen Manchester City? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op alle Europese matches.

Denk jij te weten welke club er vanavond deze Champions League kraker wint? Zo ja, waag hier dan een gokje op bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij bookmaker Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle Champions League matches. Zo zijn de noteringen voor Borussia Dortmund tegen Manchester City bij Unibet als volgt:

1. Borussia Dortmund wint: 5.50 x je inzet
X. Gelijkspel: 4.50 x je inzet
2. Manchester City wint: 1.67 x je inzet

Je zet het dus, dat zijn inderdaad weer de hoogste odds van alle bookmakers in ons land voor Dortmund tegen City. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan meteen hier om deze nu te verkrijgen. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle Europese topmatches. Zo maak je het livestream kijken naar de Champions League nog plezanter met een inzet op jouw favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Borussia Dortmund tegen Manchester City!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Brabantse Pijl 2021
– Gratis livestream Roma – Ajax, return 1/4e finale Europa League

Gerelateerde berichten