Livestream Brabantse Pijl 2021 1080x620 Livestream Brabantse Pijl 2021

Livestream Brabantse Pijl 2021

Door het schrappen van Parijs-Roubaix afgelopen weekend is de Brabantse Pijl 2021 interessanter als ooit. Want waar deze koers voorheen vooral bekend stond als voorbereidingskoers op de Ardennenwedstrijden, mag ze dit jaar rekenen op deelname van enkele mannen uit deze kasseienklassieker. Wie wordt de opvolger van Julian Alaphilippe als winnaar van de Brabantse Pijl? Dat is vanmiddag de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Wout van Aert, Florian Senechal, Michael Matthews, Christophe Laporte en Anthony Turgis als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze deze mooie Klassieker te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor de Brabantse Pijl 2021.

En de renners zetten zich vanmiddag, om 12.30 uur, in beweging in Leuven waar de start van deze koers als vanouds is. Vanuit hier legen de renners 201,7 kilometer af naar de finish in Overijse. En in totaal mag het peloton woensdag 27 paternosterbolletjes wegtikken. Maar de finale van de koers begint hoogstwaarschijnlijk op 66 kilometer van de finish als de renners beginnen aan 3 lokale rondes van 22 kilometer. Tijdens deze 3 lokale rondes gaan ze elke keer over 5 hellingen heen. Dat zijn namelijk de Hagaard, de Hertstraat, de Moskesstraat, Holstheide en de S-Bocht in Overijse met de finish op de Brusselsesteenweg. Welke renner passeert deze finish op de Brusselsesteenweg als eerste en wint de Brabantse Pijl 2021? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze mooie koers vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Brabantse Pijl 2021

Inzetten op de Brabantse Pijl 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25%.

Heb jij een goed idee welke renner er vanmiddag deze mooie koers door Vlaams en Waals Brabant wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle wielerwedsrtijden. Maar, bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Brabantse Pijl. Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor deze wielerklassieker:

  1. Wout van Aert wint: 3.25 keer je inzet
  2. Florian Senechal wint: 12.00 keer je inzet
  3. Michael Matthews wint: 15.00 keer je inzet
  4. Christophe Laporte wint: 17.00 keer je inzet
  5. Anthony Turgis wint: 17.00 keer je inzet

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad weer de hoogste odds van alle bookmakers in België voor de Branbantse Pijl 2021. Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan geniet je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Brabantse Pijl. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie wielrenklassieker.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Dortmund – Manchester City, Champions League
– Gratis livestream Amstel Gold Race 2021

Gerelateerde berichten