Livestream Kortrijk – Lommel, barragematch promotie/degradatie

Livestream Kortrijk – Lommel, barragematch promotie/degradatie

Vorige week zondag won Kortrijk op verplaatsing in het Soevereinstadion met 0-1 van Lommel en zette het zo een grote stap richting behoud in de Jupiler Pro League. En vanmiddag, om 13.30 uur, wordt er in het Guldensporenstadion in Kortrijk afgetrapt bij de terugmatch van deze barragematchen om promotie en degradatie. Verzekeren de Kerels zich voor eigen publiek van nog een jaar Jupiler Pro League voetbal? Of zijn het juist de Teuten die het vanmiddag alsnog helemaal omdraaien en promoveren naar onze eigen Pro League? U ziet het livestream op internet bij Bwin TV. Want Bwin TV zendt namelijk altijd alle matchen uit de Jupiler Pro League en de Pro League 1B gewoon livestream op internet uit. Dus ook vanmiddag kijkt u bij Bwin TV weer livestream op uw desktop, laptop, tablet of smartphone naar Kortrijk tegen Lommel.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP KORTRIJK – LOMMEL —

En, ondanks dat Lommel vorige week voor eigen publiek dus met 0-1 verloor van KVK, heeft de trainer van Lommel SK, Steve Bould, nog wel vertrouwen in een goede afloop voor zijn ploeg vanmiddag. Op de persbabbel voorafgaand aan deze barragematch om promotie en degradatie liet Bould namelijk wel weten: “Het is eigenlijk best spannend. We kijken er allemaal naar uit. We proberen te domineren als we dat kunnen. We weten dat we technisch goed moeten zijn, anders pakken ze ons. Daar zijn we goed van op de hoogte, maar we houden van uitdagingen en gaan erheen om te winnen.” En het goede nieuws is, bij Bwin TV kunt u vanmiddag dus weer livestream op internet kijken of Lommel inderdaad kan winnen op verplaatsing bij KVK, of niet? Klik hieronder dan ook gauw op de link voor de livestream van Kortrijk tegen Lommel:

Gratis livestream Kortrijk tegen Lommel

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN SNEL OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Hoe kunt u bij Bwin TV gratis livestream kijken naar Kortrijk tegen Lommel?

Bwin TV zend dus ook dit seizoen weer alle matchen uit de promotie Play-offs bijna gratis livestream op internet uit. Want met maar € 0,10 op uw Bwin account kijkt u bij Bwin TV namelijk altijd livestream naar alle matchen uit o.a. de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League. Zo kunt u dus ook vanmiddag bij Bwin TV weer livestream kijken en wedden bij de terugmatch van de barragematchen om promotie en degradatie tussen Kortrijk en Lommel. Lees hieronder dan ook snel verder hoe gemakkelijk dit livestream naar KVK tegen Lommel kijken bij Bwin TV werkt:

  1. Log in op je Bwin account.
  2. Heeft u nog geen Bwin account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan krijgt u dus ook meteen onbeperkt toegang tot de livestreams van alle matchen uit onze eigen Pro League en de Pro League 1B.
  3. Ga naar de webstek van Bwin en open de sport-tab van deze website. Hierna kiest u de livestream van Kortrijk tegen Lommel. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Bwin account hebt staan kijkt u bij Bwin TV levenslang livestream naar alle matches uit de Jupiler Pro League en de Pro League 1B. Om te beginnen dus vanmiddag met de terugmatch van de barragematchen om promotie en degradatie tussen Kortrijk en Lommel. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij KVK tegen Lommel.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, ZET BIJ UNIBET (MINIMAAL) 10 EURO IN OP DE PLAY-OFF MATCHEN IN DE JUPILER PRO LEAGUE EN KRIJG EEN GRATIS WEDDENSCHAP TER WAARDE VAN 10 EURO KADO VAN UNIBET —

Klik hier voor de gratis livestream Kortrijk tegen Lommel
Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Club Brugge – Cercle, Club kampioen?
– Gratis livestream Antwerp – Anderlecht, titel Play-offs Pro League

Gerelateerde berichten