Kijk hier livestream naar alle Jupiler Pro League matchen

Kijk hier livestream naar alle Jupiler Pro League matchen

Na al het Europese voetbal van deze week gaat onze eigen Jupiler Pro League vanaf vrijdag alweer verder met speelronde 26. Dat beloofd dus ook dit weekend weer 8 fraaie matchen op te gaan leveren met daarbij o.a. Antwerp tegen Mechelen, de Brugse derby tussen Cercle en Club en Anderlecht tegen STVV. En het goede nieuws is, ook bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, gaat deze 26ste speelronde van onze eigen Pro League weer niet onopgemerkt voorbij. Nee, want zowel bestaande als nieuwe spelers kunnen bij Unibet namelijk dit weekend een combi-weddenschap afsluiten op 1 of meerdere matchen uit de 26ste speelronde in onze eigen Pro League en hiermee tot liefst 50% extra winst in cash binnenhalen (klik hier om gebruik te maken van deze fraaie Pro League promo van Unibet en dus kans te maken op liefst 50% extra winst in cash als je een combi-weddenschap afsluit op de Jupiler Pro League matchen van dit weekend). En we beginnen op vrijdagavond aan de 26ste speelronde van de Jupiler Pro League op ’t Kuipje in Westerlo. Want hier neemt thuisploeg KVC Westerlo het dan namelijk op tegen Standard.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, PLAATS BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP ONZE EIGEN PRO LEAGUE EN PAK TOT 50% EXTRA WINST IN CASH —

En vervolgens zien we ook op zaterdag weer 3 fraaie matchen op het programma staan in onze eigen Pro League. We beginnen dan namelijk op zaterdagmiddag in de Cegeka Arena in Genk. Want hier treed Racing Genk dan namelijk aan tegen RWDM. Winnen de Smurfen voor eigen publiek van RWDM en doe ze zo goede zaken in hun strijd om deelname aan de Champions Play-offs? Of pakt RWDM juist 3 belangrijke punten in zijn strijd tegen degradatie? We gaan het zaterdagmiddag zien. Net zoals we vervolgens zaterdagavond allereerst kunnen gaan kijken naar de match tussen OH Leuven en Sporting Charleroi. En wat later op zaterdagavond nemen we ook nog een kijkje op de Bosuil in Antwerpen. Want hier zal thuisploeg Antwerp dan namelijk aantreden tegen Mechelen. Gaat The Great Old tijdens deze match door op het elan van zijn 0-4 overwinning op RWDM van vorige week zondag en wint het nu ook voor eigen publiek van Mechelen? Of stunt Malinwa juist door Antwerp van de overwinning af te houden tijdens deze altijd beladen match? We gaan het zaterdagavond zien.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET DIKKE VROEGBOEKKORTING JE ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

En ook op zondag staan er vervolgens nog 4 fraaie Jupiler Pro League matchen op het schema tijdens deze 26ste speelronde. We beginnen dan namelijk, al om 13.30 uur, op Jan Breydel in Brugge. Want hier staat dan namelijk de altijd beladen derby van Brugge tussen Cercle Brugge en Club Brugge op het programma. Wie wint deze editie van de Brugse derby, de Vereniging of Blauw-Zwart? Dat gaan we zondagmiddag zien. Net zoals we later op zondagmiddag ook kunnen gaan kijken naar de match tussen de rode lantaarn van onze eigen Pro League, KV Kortrijk, en de leider van diezelfde Pro League, Union Sint-Gillis. En op zondagavond is het vervolgens eerst tijd voor de Jupiler Pro league match tussen Anderlecht en STVV. Houdt Paars-Wit de 3 punten uit deze match op het eigen Atsridpark? We gaan het zondagavond zien. Net zoals we later op zondagavond tenslotte ook nog kunnen gaan kijken naar de laatste Jupiler Pro League match van deze 26ste speelronde tussen Eupen en Gent. Kortom er staan dit weekend weer fraaie matchen van eigen bodem op het programma. Hieronder vindt je alle matchen uit de zesentwintigste speelronde van de Jupiler Pro League nog is op een rij:

Dat beloofd dus ook tijdens deze 26ste speelronde van onze eigen Pro League weer genieten te worden van topvoetbal van eigen bodem. En daarom zocht Gratislivestreams.be weer voor je uit waar alle Jupiler Pro League matchen uit deze 26ste speelronde op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in samenvatting gratis livestream op internet te bekijken zijn:

Gratis livestream Jupiler Pro League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: GOEDKOOP NAAR DE (WINTER)ZON? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op de Jupiler Pro league? Bij Unibet profiteer je van maximaal 50% extra winst als je een combi-weddenschap afsluit op de Pro League.

Wil jij de 26ste speelronde van onze eigen Pro League nog spannender maken? Zo ja, plaats dan bij Unibet een combi-weddenschap op de Pro League matchen uit deze 26ste speelronde en pak zo tot liefst 50% extra winst als jouw combi-weddenschap juist blijkt te zijn. Hieronder lees je stap voor stap hoe ook jij gebruik kan maken van deze fraaie Pro League promo van Unibet en dus kans maakt op 50% extra winst in cash met jouw combi-weddenschap op de matchen uit de 25ste speelronde van de Jupiler Pro League:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan kijk je bij Unibet TV dit hele seizoen lang livestream naar heel veel topvoetbal uit o.a. de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A en de Duitse Bundesliga.
  3. Plaats bij Unibet een combi-weddenschap op 1 of meerdere matchen uit de 26ste speelronde van onze eigen Pro League.
  4. Dat is alles. Als jouw combi-weddenschap kloppend is, dan betaald Unibet je automatisch tot maximaal 50% extra winst in cash uit over deze combi-weddenschap.
  5. Veel succes met je combi-weddenschap op de matchen uit de 26ste speelronde van de Jupiler Pro League!

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, PLAATS BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP DE JUPILER PRO LEAGUE EN PROFITEER VAN MAXIMAAL 50% EXTRA WINST —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Anderlecht – Antwerp, Champions Play-offs
– Gratis livestream OHL – Mechelen, Conference League Play-offs

Gerelateerde berichten