Livestream AS Roma Ajax 1080x620 Livestream Roma   Ajax, return 1/4e finale Europa League

Livestream Roma – Ajax, return 1/4e finale Europa League

Het Stadio Olimpico in Rome is vanavond, om 21.00 uur, het toneel van de terugmatch, in de 1/4e finales van de Europa League, tussen AS Roma en Ajax. Kunnen de Godenzonen tijdens deze return hun 1-2 nederlaag van vorige week in Amsterdam alsnog goed maken? Of zijn het juist I Giallorossi die in eigen huis de halve finales van de Europa League bereiken? Dat is vanavond de grote vraag. Wat wel zeker is, is dat bij bookmaker Unibet AS Roma als de favoriet wordt gezien om de 1/2e finales van de Europa League te bereiken te bereiken. Wie bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op Roma als 1/2e finalist van dit Europese clubtoernooi krijgt hier € 1,40 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl inzetten op Ajax als halve finalist in de Europa League bij Unibet 3 Euro oplevert als dit gebeurt. En Ajax zal in de jacht op een halve finale plek in de Europa League in deze terugmatch in elk geval weer kunnen beschikken over doelman Maarten Stekelenburg. Dat is uiteraard goed nieuws voor de Amsterdammers. Want Stekelenburg werd in de heenmatch nog vervangen door Kjell Scherpen die vervolgens een blunder maakte waardoor Roma op 1-1 kwam in Amsterdam en uiteindelijk dus zelfs met 1-2 won in de Johan Cruijff Arena. Kan Ajax deze achterstand nu nog goed maken in deze terugmatch? Je ziet het weer gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Roma tegen Ajax vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Roma   Ajax, return 1/4e finale Europa League

Gokje wagen op Roma tegen Ajax? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op de Europa League.

Heb jij een goed idee welke ploeg er vanavond als winnaar van het veld stapt in het Stadio Olimpico? Zo ja, zet hier dan op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europa League matches. Zo zijn de belangrijkste noteringen voor Roma tegen Ajax bij Unibet als volgt:

1. AS Roma wint: 2.95 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.95 x je inzet
2. Ajax wint: 2.30 x je inzet

Dus je ziet het weer, dit zijn inderdaad weer de hoogste odds van alle bookmakers in ons land voor Roma tegen Ajax. Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier en maak deze meteen aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle Europa League en Champions League matches. Zo maak je het livestream kijken naar AS Roma tegen Ajax nog plezanter met een gokje op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Roma tegen Ajax!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Borussia Dortmund – Manchester City, Champions League
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt kado

Gerelateerde berichten