Livestream Scheldeprijs 2024

Livestream Scheldeprijs 2024

Het is de oudste Vlaamse wielerkoers. We hebben het natuurlijk over de Scheldeprijs. Want vandaag is het officieuze ‘wereldkampioenschap voor sprinters’ namelijk alweer toe aan zijn 112e editie. Kan de man in vorm, onze landgenoot Jasper Philipsen, vandaag voor de derde keer triomferen tijdens deze editie van de Scheldeprijs? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is de kans op hierop vrij groot. Want bij Unibet worden namelijk Japer Philipsen (2.50X je inzet) en Tim Merlier (3.50X je inzet) als de 2 grootste kanshebbers gezien om de Scheldeprijs 2024 te winnen. Maar mochten van Philipsen en Merlier het niet redden dan ziet Unibet ook de Australiër Sam Welsford (10.00X je inzet), onze landgenoot Gerben Thijssen (11.00X je inzet) en Nederlander Dylan Groenewegen (15.00X je inzet) nog als goede kandidaten voor de winst tijdens dit officieuze ‘wereldkampioenschap voor sprinters’. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voorafgaand aan de Scheldeprijs 2024.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, PLAATS BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP DE SCHELDEPRIJS EN PAK TOT 50% EXTRA WINST IN CASH —

En voor de zevende keer in de geschiedenis zal de Scheldeprijs dit jaar in het Nederlandse Terneuzen startten. Vanuit hier koersen de renners door de Westerscheldetunnel naar de Ellewoutsdijk op Zuid-Beveland. En dat betekent, zoals altijd in het Hollandse Zeeland, dus weer opletten voor waaiervorming voor de renners. En zo bereiken de renners, na zo’n 74 kilometer koers de Belgische grens bij het Antwerpse Essen. Hier zet het peloton, ten noorden van de Antwerpse haven, koers richting de plaatselijke omloop in Schoten, die de renners 4 keer afleggen.

Deze plaatselijke omloop is 16,9 kilometer lang en begint met een gedeelte door kronkelende steegjes rond het centrum van Schoten. En het tweede gedeelte van deze lokale ronde, waarin ook de 1.700 meter lange passage over de goed aangelegde kasseien zit, gaat dan weer over de brede wegen van Wijnegem, Schilde en Schoten. En deze kasseien worden gevolgd door de passage langs het Albertkanaal, waar de wind uiteraard weer vrij spel zal hebben. Zo bereiken ze uiteindelijk de finish die traditiegetrouw op de Churchillaan zal zijn. Dit is natuurlijk een 6 meter brede weg. En omdat de laatste lijn van anderhalve kilometer, op een flauwe bocht op een goede 300 meter van de finish na, kaarsrecht is, is dit natuurlijk perfect voor een massasprint. Welke renners blijkt de rapste te zijn tijdens deze verwachte massasprint? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Scheldeprijs vanmiddag, vanaf 15.20 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Scheldeprijs 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE VROEGBOEKKORTING OP ZOMERVAKANTIE? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Weddenschap plaatsen op de Scheldeprijs 2024? Bij Unibet profiteer je van hoge noteringen op het ‘wereldkampioenschap voor sprinters’

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de rapste blijkt te zijn tijdens de Scheldeprijs 2024? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle wielerkoersen en pak je bovendien tot 50% extra winst als je een combi-weddenschap afsluit op de Scheldeprijs 2024 (klik hier). Zo profiteer je van nog 50% extra winst bovenop de volgende hoge noteringen die Unibet sowieso al heeft voor het officieuze ‘wereldkampioenschap voor sprinters’:

  1. JASPER PHILIPSEN wint: 2.50X je inzet*
  2. TIM MERLIER wint: 3.50X je inzet*
  3. Sam Welsford wint: 10.00X je inzet*
  4. GERBEN THIJSSEN wint: 11.00X je inzet*
  5. Dylan Groenewegen wint: 15.00X je inzet*
  6. Arvid de Kleijn: 17.00X je inzet*
  7. Luca Mozzata wint: 26.00X je inzet*
  8. Kaden Groves wint: 34.00X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op onze landgenoot en topfavoriet Jasper Philipsen als winnaar van de Scheldeprijs 2024 kan je bij Unibet zo maar 2 en een half keer je inzet opleveren als Philipsen vanmiddag inderdaad als eerste de finish in Schoten passeert. En als je een combi-weddenschap afsluit op de Scheldeprijs kan je deze winst dus zelfs nog met maximaal 50% verhogen. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle koersen en pak je bovendien dus tot 50% extra winst in cash als je een combi-weddenschap afsluit op de Scheldeprijs 2024 (klik hier). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij het officieuze ‘wereldkampioenschap voor sprinters’.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, EN PROFITEER BIJ UNIBET VAN MAXIMAAL 50% EXTRA WINST ALS JE EEN COMBI-WEDDENSCHAP AFSLUIT OP DE SCHELDEPRIJS —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Parijs-Roubaix 2024
– Gratis livestream Ronde van het Baskenland 2024

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de Scheldeprijs 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van het officieuze ‘wereldkampioenschap voor sprinters’ bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten