Livestream koninginnenrit Ronde van het Baskenland 2024

Livestream koninginnenrit Ronde van het Baskenland 2024

De 63e editie van de Vuelta Ciclista al Pais Vasco, oftewel de Ronde van het Baskenland 2024, beleeft vanmiddag zijn ontknoping met de afsluitende koninginnenrit. Dat wordt dus nog 1 middag genieten van topkoers tijdens deze meerdaagse Baskische wielerkoers. Is het de Deense wielrenner Mattias Skjelmose die zijn leiderspositie in het algemeen klassement van de Ronde van het Baskenland succesvol verdedigt tijdens deze koninginnenrit en dus deze Baskische wielerkoers op zijn naam zet? Volgens de grootste bookmaker van ons land, Unibet, is de kans hierop vrij groot. Want bij Unibet worden namelijk Mattias Skjelmose (3.25X je inzet*) en de Spanjaard Juan Ayuso (5.00X je inzet*) nu als de 2 topfavorieten gezien om de Ronde van het Baskenland 2024 te winnen. Maar mochten Skjelmose en Ayuso het niet redden dan ziet Unibet ook de Mexicaan Isaac del Toro (7.00X je inzet*) en de Amerikaanse wielrenner Brandon McNulty (8.00X je inzet*) nog als goede kandidaten voor de eindzege tijdens deze meerdaagse Baskische wielerkoers. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voorafgaand aan de afsluitende koninginnenrit van de Ronde van het Baskenland 2024. Maakt 1 van deze 4 overgebleven topfavorieten zijn favorietenrol waar en wint die dus deze fraaie koers? Dat gaat vanmiddag beslist worden tijdens de laatste van deze 6 uitdagende ritten van de Vuelta Ciclista al Pais Vasco 2024:

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, PLAATS BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP DE RONDE VAN HET BASKENLAND EN PAK TOT 50% EXTRA WINST IN CASH —

 1. Maandag 1 april: De Ronde van het Baskenland 2023 start met een individuele tijdrit van 10 kilometer. En tijdens deze tijdrit overbruggen de renners 164 hoogtemeters. Deze zitten vooral in een klim zo halverwege de rit van 1,7 kilometer tegen 5,2% stijgingspercentage. Maar ook vlak na de start en vlak voor de finish wacht de renners een venijnig oplopende helling.
 2. Dinsdag 2 april (vandaag): De tweede rit van deze meerdaagse wielerkoers door het Baskenland laat zich eigenlijk het beste omschrijven als een kleine Amstel Gold race. Tijdens deze rit van 160 kilometer wemelt het namelijk van de klimmetjes, die los van elkaar niet veel voorstellen, maar samen zeker wel uitputtend zijn.
 3. Woensdag 3 april: Vandaag staat met 190,9 kilometer aan koers voor de wielen de langste rit van de Ronde van het Baskenland 2024 op de renners te wachten. Tijdens deze 190,9 kilometer overbruggen de renners 6 beklimmingen die samen goed zijn voor ruim 3.000 hoogtemeters. Maar deze derde rit is in de laatste 18 kilometer dan wel weer vlak tot aan de finish in Altsasu.
 4. Donderdag 4 april: Vandaag wacht er een koers die voornamelijk over lange rechte wegen voert op de renners. Maar deze lange rechte wegen worden wel 4 keer onderbroken voor een pittige beklimming. De laatste 3 van deze 4 beklimmingen liggen in een afsluitende ronde van een kleine 50 kilometer. Dat wordt dus een spectaculaire finale! Zeker ook omdat de laatste beklimming van de dag een punchy klim van 3 kilometer tegen 8,7% stijgingspercentage is. De laatste 9,3 kilometer van deze vierde rit van de Ronde van het Baskenland 2024 zijn dan wel weer vlak
 5. Vrijdag 5 april: Tijdens de voorlaatste rit van de Ronde van het Baskenland 2023 leggen de renners 175,9 kilometer af. En zo ongeveer halverwege de rit wacht een beklimming die over 5,5 kilometer met gemiddeld 9,5% omhoog loopt. En ook in een lokale laatste ronde van 27 kilometer, die de renners anderhalf keer afleggen, zitten 2 keer 2 venijnig oplopende klimmetjes. De eerste van deze 2 stijgt namelijk over 3 en een halve kilometer met 7,3%, terwijl de tweede over 1,7 kilometer met 4,4% omhoogloopt. Eenmaal bovenop dit laatste klimmetje van de dag brengen een afdaling van 2,6 kilometer en 2 vlakke kilometers de renners naar de finish in Amorebieta-Etxano.
 6. Zaterdag 6 april (vandaag): Tijdens de laatste dag van Vuelta Ciclista al Pais Vasco staat de koninginnenrit op het programma. En deze koninginnenrit is een exacte kopie van vorig jaar, wat betekent dat de renners in 137,8 kilometer koers liefst 3.400 hoogtemeters te overbruggen hebben. Deze hoogtemeters zijn verdeeld over 7 beklimmingen en de top van de slotklim van deze koninginnenrit ligt op z’n 12 kilometer van de finish. Deze 12 kilometer beginnen met een afdaling van zo’n 5 kilometer, waarna de laatste 7 kilometer van deze fraaie laatste rit van de Ronde van het Baskenland 2024 vals plat oplopen tot aan de finish in Eibar.

Dus je ziet het ook deze 63e editie van de Ronde van het Baskenland belooft weer een erg fraaie meerdaagse Baskische wielerkoers op te gaan leveren. En daarom zochten wij weer voor je uit waar de afsluitende koninginnenrit van de Vuelta Ciclista al Pais Vasco vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken zijn:

Gratis livestream Ronde van het Baskenland 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE VROEGBOEKKORTING OP ZOMERVAKANTIE? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op winnaar van de Ronde van het Baskenland 2024? Bij Unibet profiteer je van hoge noteringen op deze fraaie wielerkoers.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag Ronde van het Baskenland wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle wielerkoersen en pak je bovendien tot 50% extra winst als je een combi-weddenschap afsluit op de Ronde van het Baskenland 2024 (klik hier). Zo profiteer je van nog 50% extra winst bovenop de volgende hoge noteringen die Unibet sowieso al heeft voor deze fraaie meerdaagse Baskische wielerkoers:

 1. Mattias Skjelmose wint: 3.25 keer je inzet*
 2. Juan Ayuso wint: 5.00 keer je inzet*
 3. Isaac del Toro wint: 7.00 keer je inzet*
 4. Brandon McNulty wint: 8.00 keer je inzet*
 5. Santiago Buitrago wint: 11.00 keer je inzet*
 6. Romasin Gregoire wint: 11.00 keer je inzet*
 7. Pello Bilbao wint: 13.00 keer je inzet*
 8. Maximilian Schachmann wint: 19.00 keer je inzet*

Dus je ziet het inzetten op topfavoriet Mattia Skjelmose als winnaar van de Ronde van het Baskenland 2024 kan je bij Unibet zo maar 3.25X je inzet opleveren als Skjelmose vanmiddag inderdaad deze meerdaagse wielerkoers door het Baskenland aan zijn erelijst toevoegt. En als je een combi-weddenschap afsluit op de de Ronde van het Baskenland 2024 kan je deze winst dus zelfs nog met maximaal 50% verhogen. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle koersen en pak je bovendien dus tot 50% extra winst in cash als je een combi-weddenschap afsluit op de Ronde van het Baskenland 2024 (klik hier). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de afsluitende koninginnenrit van deze fraaie meerdaagse Baskische wielerkoers.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, EN PROFITEER BIJ UNIBET VAN MAXIMAAL 50% EXTRA WINST ALS JE EEN COMBI-WEDDENSCHAP AFSLUIT OP DE RONDE VAN HET BASKENLAND 2024 —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Brabantse Pijl 2024
– Gratis livestream Parijs-Roubaix 2024

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de afsluitende koninginnenrit van de ronde van het Baskenland 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende deze de koninginnenrit afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van deze Baskische wielerkoers bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten