Livestream Ronde van het Baskenland 1080x620 Kijk hier livestream naar de Ronde van het Baskenland 2022

Kijk hier livestream naar de Ronde van het Baskenland 2022

In het Spaanse Baskenland wordt, van maandag 4 April t/m zaterdag 9 april, weer de meerdaagse wielerwedstrijd de Ronde van het Baskenland 2022 gereden. Dat beloofd dus weer een mooie meerdaagse wielerkoers te worden! Wie wordt de opvolger van de Sloveen Primoz Roglic als winnaar van deze meerdaagse wielerkoers in Spanje? Of volgt deze Sloveen zichzelf op? Volgens bookmaker Unibet zijn in elk geval Daniel Felipe Artinez, onze landgenoot Remco Evenepoel, Jonas Vingegaard en Aleksandr Vlasov als de 4 topfavorieten om het algemeen klassement van de Ronde van het Baskenland 2022 op hun naam te zetten. Maakt 1 van deze 4 renners zijn favorietenrol waar? Dat gaat vandaag beslist worden tijdens de laatste rit van de onderstaande 6 uitdagende ritten van de Ronde van het Baskenland 2022:

 1. Maandag 4 April: De Ronde van het Baskenland gaat van start met een openingstijdrit van 7,5 kilometer. In deze 7 en een halve kilometer zitten een paar korte, maar steile hellingen. De klassementsrenners mogen dus meteen aan de bak!
 2. Dinsdag 5 April: De tweede rit van deze meerdaagse wielerkoers in het Spaanse Baskenland is de vlakste van de 6 ritten. Maar we zijn natuurlijk in het Baskenland, dus echt vlak is het nooit. Desondanks lijken de sprinters die niet terugdeinzen voor een klimmetje kansrijk voor de dagzege..
 3. Woensdag 6 April: Een uitdagende rit voor de renners vandaag. Tijdens deze derde rit door het Baskenland gaat het namelijk van het ene klimmetje naar het andere klimmetje. Zo overbruggen de renners tijdens deze 181,7 kilometer lange rit in totaal ruim 3330 hoogtemeters. De koers van vandaag eindigt wel met een afdaling.
 4. Donderdag 7 April: De vierde rit van de Ronde van het Baskenland 2022 is iets minder heuvelachtig als de vorige. Maar, toch overbruggen de renner vandaag nog bijna 2700 hoogtemeters. Wel is deze rit, na een afdaling, in de laatste 15 kilometer vlak.
 5. Vrijdag 8 April: De vijfde rit van deze mooie koers door het Baskenland is een ware traktatie voor puncheurs. Via heel veel beklimmingen, waarvan er 5 gecategoriseerd zijn, rijden de renners namelijk naar een veelbelovende finale. In de laatste paar 100 meter krijgen de renners namelijk een helling in de dubbele cijfers voor de wielen. De steilste strook van deze helling wijst zelfs met 16% omhoog!
 6. Zaterdag 9 April: Vandaag is het weer tijd voor de klassementsrenners. Want de laatste rit van de Ronde van het Baskenland 2022 is namelijk de Koninginnenrit. In 135,7 kilometer krijgen de renners namelijk 7 beklimmingen te verwerken. De finish van deze Koninginnenrit is bij het Heiligdom van Arrate. Dit Heiligdom bereiken de renners 2 kilometer na de top van een klim van 4,5 kilometer tegen 8,8% stijgingspercentage gemiddeld.

Dus je ziet het ook deze 61e editie van de Ronde van het Baskenland belooft weer een erg plezante meerdaagse wielerkoers te worden. En daarom zochten wij weer voor je uit waar al deze ritten door het Baskenland deze week weer gratis livestream op internet te bekijken zijn:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar de Ronde van het Baskenland 2022

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP DE PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Inzetten op de Ronde van het Baskenland? Unibet geeft jouw een winstverhoging van 25% voor je eerste inzet op deze mooie koers.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de laatste rit van de Ronde van het Baskenland op zijn naam zet? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens deze editie van de Ronde van het Baskenland (klik hier). Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor de laatste rit van deze plezante meerdaagse wielerkoers door het Baskenland die vanmiddag wordt gereden:

 1. Daniel felipe MArtinez wint: 3.50 keer je inzet*
 2. Jonas Vingegaard wint: 5.00 keer je inzet*
 3. Aleksandr Vlasov wint: 7.00 keer je inzet*
 4. Primoz Roglic wint: 9.00 keer je inzet*
 5. Adam Yates wint: 13.00 keer je inzet*
 6. Pello Bilbao wint: 15.00 keer je inzet*
 7. Enric Mas wint: 19.00 keer je inzet*
 8. David Gaudu wint: 23.00 keer je inzet*
 9. REMCO EVENEPOEL wint: 26.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, inzetten op onze landgenoot Remco Evenepoel als winnaar van de laatste rit van de Ronde van het Baskenland 2022 levert je bij Unibet zo maar 26X(!) je inzet op als Evenepoel inderdaad deze rit wint. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste weddenschap op de Ronde van het Baskenland. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de deze mooie allesbeslissende laatste rit van deze meerdaagse wielerkoers in het Baskenland.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Amstel Gold Race 2022
– Gratis livestream Brabantse Pijl 2022

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de derde rit van deze meerdaagse wielerkoers. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds van Parijs-Nice 2022 bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten