Livestream Pro League 1080x620 Kijk hier livestream naar alle play off matches van de Jupiler Pro League

Kijk hier livestream naar alle play-off matches van de Jupiler Pro League

De play-offs van onze eigen Pro League gaan dit weekend alweer verder de voorlaatste speelronde. Dat beloofd dus weer veel spanning op te gaan leveren in de strijd om het kampioenschap en het laatste Europees voetbal ticket. Wordt Club Brugge dit weekend al kampioen van de Pro League? Of weet Union de spanning weer terug te brengen in de strijd om het landskampioenschap? En kan Genk de strijd om het laatste Europese (Conference League) ticket van ons land nog spannend maken? Je ziet het de dit weekend allemaal weer livestream op internet bij Bwin TV. Want, Bwin TV zend alle play-off matches uit de Jupiler Pro League dit seizoen weer gewoon livestream op internet uit. Zo hoef je dus weer niks te missen van de ontknoping in onze eigen Pro League. Hieronder vind je een overzicht van de matches van dit weekend tijdens speelronde 5 van de play-offs in de Pro League:

Champions Play-offs:

Voor de eerste match tijdens speelronde 5 van de strijd om het landskampioenschap reizen we zondagmiddag af naar de Bosuil in Antwerpen. Want hier neemt thuisploeg Antwerp het dan op tegen Club Brugge. En voor Royal Antwerp FC is het al duidelijk, zij gaan, na 1 gelijkspel en 3 verliespartijen, als laatste eindigen in de Champions Play-offs van de Jupiler Pro League. Maar, voor tegenstander Club Brugge zijn de belangen in deze match natuurlijk juist erg groot. Want als Blauw-Zwart wint op verplaatsing bij The Great Old, dan is het de nieuwe landskampioen. Lukt dit FC Brugge? Of stelt Antwerp FC dit titelfeestje van Club (in elk geval tijdelijk) uit? Je ziet het zondagmiddag livestream op internet bij Bwin TV. Net zoals we vervolgens zondagavond bij Bwin TV ook kunnen gaan kijken naar de de tweede match van deze week uit de Champions Play-offs van onze eigen Pro League. Dat is namelijk de Brusselse derby tussen Anderlecht en Union Sint-Gillis. En als Union het in deze match beter doet als Club Brugge het doet op verplaatsing bij Antwerp, dan houdt la Vieille Dame nog kans op de titel van onze eigen Pro League. Maar dan moet Union in elk geval dus wel wat rapen op verplaatsing bij RSCA. En dat zal nog niet zo makkelijk worden, want Paars-Wit weet ook dat, als het wint van stadsgenoot Union, dat het dan kans houdt om op de tweede stek van de Jupiler Pro League te eindigen. Welke ploeg pakt de 3 felbegeerde punten in deze Brusselse derby? Dat zien we zondagavond livestream op internet bij Bwin TV.

Aanvangstijden livestreams uit speelronde 5 van de Champions Play-offs:

Europe Play-offs:

Voor de eerste match,tijdens speelronde 5 in de strijd om het laatste Europese (Conference League) ticket, nemen we al op zaterdagavond een kijkje op het Stade du Pays de Charleroi. Want hier neemt thuisploeg Charleroi het dan namelijk op tegen Mechelen. En, behalve de eer en de winstpremie, staat er in deze match niks meer op het spel. Maar bij de tweede Europe Play-off match van dit weekend is dat wel anders. Op zondagmiddag treffen in deze tweede Europe Play-off match van dit weekend namelijk Genk en Gent elkaar. En, als thuisploeg Racing Genk nog kans wil houden om zijn moeizame seizoen toch af te sluiten met een Europees ticket, dan zal het in de eigen Cegeka Arena moeten zien te winnen van Gent. Lukt dit de Smurfen? Of rapen de Buffalo's juist de 3 punten op verplaatsing in Genk? Dat zien we zondagmiddag livestream op internet bij Bwin TV.

Aanvangstijden livestreams uit speelronde 5 van de Europe Play-offs:

Dus je ziet het, met dank aan Bwin TV mis je ook tijdens deze vijfde speelronde van de play-off matches in de Jupiler Pro League weer niks van alle actie. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van al deze bovenstaande Play-off matches uit onze eigen Pro League:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar alle play off matches van de Jupiler Pro League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK DUBBELE WINST TIJDENS JE EERSTE INZET OP DE PLAY-OFFS VAN ONZE EIGEN PRO LEAGUE BIJ UNIBET —

Hoe kan ik bij Bwin TV gratis livestream kijken naar alle play-off matches uit de Jupiler Pro League?

Bij Bwin TV kan je dus ook dit seizoen weer alle play-off matches uit de Pro League bijna gratis livestream op internet kijken. Want met slechts € 0,10 op jouw Bwin account kijk je bij Bwin TV altijd livestream naar alle play-off matches uit de Jupiler Pro League. Dus ook dit weekend zit je bij Bwin TV weer goed om livestream te kijken en wedden bij alle bovenstaande matches uit de vijfde speelronde van de Play-offs in onze eigen Pro League. Hieronder lees je hoe gemakkelijk dit livestream naar al deze plezante matches kijken bij Bwin TV werkt:

  1. Log in op je Bwin account.
  2. Heb je nog geen Bwin account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan krijg je dus ook meteen onbeperkt toegang tot de livestreams van alle play-off matches uit de Pro League bij Bwin TV.
  3. Ga naar de webstek van Bwin en open het voetbalgedeelte van deze website. Hierna kies je de livestream van Jupiler Pro League play-off match die je livestream op internet bij Bwin TV wilt kijken. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal 10 Eurocent) op je Bwin account hebt staan kijk jij bij Bwin TV altijd livestream naar alle matches uit o.a. de Jupiler Pro League en de Eerste Klasse B. Om te beginnen dus dit weekend met de voorlaatste speelronde van de play-off matches in onze eigen Jupiler Pro League. Alvast veel Pro League kijkplezier toegewenst!

Klik hier voor de livestream van alle Pro League matches Kijk hier livestream naar alle play off matches van de Jupiler Pro League

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Eintracht Frankfurt – Rangers FC, finale Europa League
– Gratis livestream Giro 2022, kijk de Ronde van Italië live

Banner Bwin Kijk hier livestream naar alle play off matches van de Jupiler Pro League

Gerelateerde berichten