Gratis livestream zevende etappe Ronde van Frankrijk 2019 1080x620 Gratis livestream zevende rit Tour de France 2019, vlakke etappe

Gratis livestream zevende rit Tour de France 2019, vlakke etappe

De zevende rit van de Tour de France 2019 staat vanmiddag op het programma. Deze zevende etappe van de Ronde van Frankrijk is met 230 kilometer de langste rit van deze editie van de Tour. En de rit van vrijdag in de Tour de France is in de eerste helft van de race glooiend en in de tweede helft vrijwel volstrekt vlak. Een goede kans dus dat het op een massasprint uitloopt in deze Tour etappe. Vandaar ook dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vrijdagmiddag Dylan Groenewegen, Elia Viviani, Caleb Ewan, Peter Sagan en Alexander Kristoff als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze zevende rit van de Tour de France. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor deze zevende etappe van de Ronde van Frankrijk 2019. En in het eerste gedeelte van deze zevende Tour rit zitten nog wel 3 colletjes. Dat zijn namelijk achtereenvolgens de Col de Ferriere (vierde categorie), de Cote de Chassange-Saint-Denis (derde categorie) en de Cote de Nans-sous-Sainte-Anne (vierde categorie). Maar na het ronden van dit laatste colletje van deze dag zijn er dus nog zo'n 110 vlakke kilometers te gaan tot aan de finish in Chalon-sur-Saône. Hierdoor lijkt het dan ook zo dat er een grote kans is op een massasprint in deze zevende rit van de Tour de France 2019. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u gratis livestream op internet kan bekijken of deze zevende Tour rit inderdaad in een massasprint eindigt:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream zevende rit Tour de France 2019, vlakke etappe

Inzetten op de zevende rit van de Tour de France? Bij Unibet krijgt u een winstverdubbelaar voor uw eerste weddenschap!

Heeft u een sterk voorgevoel wie er vanmiddag deze zevende rit van de Tour de France 2019 wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want enkel bij Unibet ontvangt u als nieuwe klant namelijk een winstverdubbelaar voor uw eerste weddenschap bij deze bookmaker. Als u dus bijvoorbeeld vanmiddag uw eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en een eerste weddenschap van 15 Euro plaatste op Elia Viviani als winnaar van deze zevende rit van de Tour de France. Dan krijgt u normaal gesproken (als uw weddenschap winnend is) € 15,- (uw inzet) x 2,80 (de odd voor Viviani als winnaar van deze zevende etappe van de Ronde van Frankrijk) = 42 Euro uitbetaling en dus 27 Euro winst. Maar dankzij uw winstverdubbelaar verdubbelt Unibet deze winst dus tot 54 Euro. Zo ontvangt u in totaal een uitbetaling van liefst 69 Euro van Unibet!. Uiterst plezant om binnen te halen natuurlijk op deze vrijdagmiddag! Als u dus nog geen eigen Unibet account in uw bezit heeft, klik dan nu hier om deze direct te verkrijgen. Want dan profiteert u dus ook meteen van uw winstverdubbelaar voor uw eerste weddenschap bij Unibet. Zo kunt u deze zevende etappe van de Ronde van Frankrijk nog spannender maken met een (live) inzet op uw favoriete renner met dubbele winst. Dit terwijl u deze zevende rit van de Tour de France 2019 dus ook gewoon weer gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel Tour kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Rafael Nadal – Roger Federer, halve finale Wimbledon
– Gratis livestream Novak Djokovic – Roberto Bautista Agut, halve finale Wimbledon

Gerelateerde berichten