Gratis livestream rit 15 Ronde van Spanje 2019 1080x620 Gratis livestream rit 15 Vuelta a España 2019, bergetappe

Gratis livestream rit 15 Vuelta a España 2019, bergetappe

Rit 15 van de Vuelta a España 2019 belooft weer een zware rit te worden voor de renners. Want het peloton moet namelijk op vanmiddag 4 cols van de eerste categorie bedwingen, waaronder de extreem steile en onregelmatige slotklim. Niet zo vreemd dus dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, zondagmiddag Marc Soler, Miguel Angel Lopez, Tao Geoghegan Hart, Nairo Quintana en Ion Izagirre Insausti als de 5 grootste favorieten worden gezien om deze zware bergetappe te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor rit 15 van de Vuelta a España 2019. En de Vuelta rit van zondagmiddag is 154,4 kilometer lang. Van deze 154,4 kilometer lopen de eerste 21 kilometer vals plat omhoog. En dan duikt de Puerto del Acebo op. Deze klim is van de eerste categorie en stijgt over 7,2 kilometer met 7,1% gemiddeld. De tweede beklimming van de dag duikt na 61,5 kilometer fietsen op in de vorm van de Puerto del Connio. Deze klim, die ook van de eerste categorie is, stijgt over 11,7 kilometer met 6,2% gemiddeld. De derde klim van de dag is hierna, na 103 gereden kilometers, de Puerto del Pozo de las Mujeres Muertas. Ook deze klim is weer van de eerste categorie en stijgt over 11,3 kilometer met 6,8% gemiddeld.

Na de afdaling van deze klim, die maar liefst 30 kilometer lang is, wacht de renners tenslotte ook nog is de slotklim. Deze slotklim van de eerste categorie brengt de renners naar Sanctuario de la Virgen del Acebo. En over 7,9 kilometer komt deze slotklim uit op een gemiddeld stijgingspercentage van 9,7%. Maar dat zegt lang niet alles. Nee, want omdat er soms een stukje afdaling in deze beklimming zit, gaan de meeste kilometers met dikke dubbele cijfers omhoog. Een erg grillige klim dus. Wie komt er hier als eerste boven en wint rit 15 van de Vuelta a España 2019? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze zware bergetappe van de Ronde van Spanje 2019 vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream rit 15 Vuelta a España 2019, bergetappe

Gokje wagen op rit 15 van de Vuelta a España 2019? Bij Unibet krijg je een gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau!

Denk jij zeker te weten wie er vanmiddag deze zware bergrit van de Vuelta 2019 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want enkel bij Unibet krijg je al nieuwe klant namelijk gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau. Als je dus vandaag je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 20 Euro inzet op Miguel Angel Lopez als winnaar van deze rit 15 van de Vuelta a España. Dan krijg je normaal gesproken (als je weddenschap winnend is) € 20,- (je inzet) x 7.00 (de notering voor Lopez als winnaar van deze bergrit) = 140 Euro uitbetaling en dus 120 Euro winst. Maar dankzij je gratis winstverdubbelaar wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 240 Euro. Zo ontvang je in totaal een uitbetaling van maat liefst 260 Euro cash van Unibet! Uiterst plezant om binnen te halen op deze zondagmiddag dachten wij zo! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit? Klik dan snel hier om deze nu te verkrijgen. Want dan ontvang je dus ook meteen gratis je winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap bij Unibet cadeau. Zo maak jij deze rit 15 van de Vuelta a España 2019 nog spannender met een (live) gokje met dubbele winst. Dit terwijl je deze zware bergetappe van de Ronde van Spanje dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel Vuelta kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream rit 16 ronde van Spanje 2019, bergetappe
– Gratis livestream Daniil Medvedev – Rafael Nadal, finale US Open 2019

Wed en kijk live naar de Pro league  Gratis livestream rit 15 Vuelta a España 2019, bergetappe

Gerelateerde berichten