Gratis livestream etappe 16 Vuelta 2019 1080x620 Gratis livestream rit 16 ronde van Spanje 2019, bergetappe

Gratis livestream rit 16 ronde van Spanje 2019, bergetappe

Een dag voor de welverdiende rustdag in de Vuelta moeten de renners nog flink aan de bak. Want rit 16 van de Ronde van Spanje 2019, die vanmiddag op het programma staat, is een zware bergetappe van 144,4 kilometer. Wie pakt de winst in deze zestiende Vuelta a España rit? Dat is vanmiddag de grote vraag. En volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, zijn in elk geval Priomoz Roglic, Nairo Quintana, Jakob Fuglsang, Alejandro Valverde, Tadej Pogacar en Miguel Angel Lopez de 6 grootste kanshebbers op ritwinst in deze bergrit. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor rit 16 van de Ronde van Spanje 2019. En in de eerste 50 kilometer van deze Vuelta rit rijden de renners over vals plat oplopende wegen naar de eerste beklimming van de dag. En dat is de Puerto San Lorenzo (eerste categorie, 10 kilometer klimmen tegen 8,5% stijgingspercentage gemiddeld). Na de afdaling van deze berg volgt vrijwel direct de beklimming van de Alto de la Cobertoria. Ook deze klim is van de eerste categorie en stijgt over 8,3 kilometer met 8,2% gemiddeld. Hierna volgt de afdaling van deze col en dan een stuk fietsen van zo'n 16 kilometer wat vals plat oploopt.

En dan zijn de renners aan de voet van de slotklim van rit 16 van de Ronde van Spanje. Deze slotklim is namelijk de Alto de La Cubilla. Deze klim van de buitencategorie is met 6,2% stijgingspercentage niet heel steil. Maar met 17,8 kilometer klimmen is die wel bijzonder lang. De bestijging is een toonbeeld van regelmatigheid en doet deze editie voor de eerste keer mee in de Vuelta. Wie komt er als eerste boven op deze slotklim en wint deze mooie bergrit van de Vuelta a España? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze rit 16 van de Ronde van Spanje 2019 vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream rit 16 ronde van Spanje 2019, bergetappe

Gokje wagen op rit 16 van de Ronde van Spanje? Bij Unibet krijg je een gratis een 100% winstverhoging op je eerste weddenschap kado!

Heb jij een goed idee wie er vanmiddag deze mooie bergetappe van de Vuelta 2019 wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij Unibet. Want alleen bij bookmaker Unibet ontvang je al nieuwe klant namelijk gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap. Als je dus nu je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 15 Euro inzet op Primoz Roglic Lopez als winnaar van deze rit 16 van de Ronde van Spanje 2019. Dan ontvang je normaal gesproken (als je weddenschap winnend is) € 15,- (je inzet) x 9.00 (de notering voor Roglic als winnaar van deze Vueltarit) = 135 Euro uitbetaling en dus 120 Euro winst. Maar dankzij je gratis 100% winstverhoging verhoogt Unibet deze winst dus tot 240 euro. Zo krijg je in totaal liefst 255 Euro cash uitbetaald van Unibet! Helemaal niet vervelend om binnen te halen op deze maandagmiddag dachten wij zo! Als jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit hebt, klik dan nu hier en maak deze meteen aan. Want dan krijg je dus ook direct gratis je 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap bij Unibet kado. Zo kan je deze zestiende etappe van de Vuelta 2019 nog plezanter met een (live) gokje met 100% extra winst. Dit terwijl je deze rit 16 van de Ronde van Spanje 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel Vuelta a España kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream rit 17 van de Vuelta 2019, vlakke etappe
– Gratis livestream Schotland – België, Rode Duivels in de EK kwalificatie

Wed en kijk live naar de Pro league  Gratis livestream rit 16 ronde van Spanje 2019, bergetappe

Gerelateerde berichten