Livestream Rapid Wien Genk 1080x620 Livestream Rapid Wien   Genk, Europa League

Livestream Rapid Wien – Genk, Europa League

Voor KRC Genk begint de Europa League campagne op vanavond, om 18.45 uur, met de match Rapid Wien tegen Genk. Kunnen de Limburgers goed beginnen in de Europa League door de 3 punten op te halen in het Allianz Stadium in Wenen? Volgens de grootste bookmaker van ons land, Unibet, is de kans hierop zeker aanwezig. Want Unibet ziet namelijk niet echt een duidelijke favoriet om deze match te winnen. Als je bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op Genk als winnaar van deze match krijgt hier € 2,50 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op een overwinning van thuisploeg Rapid Wien bij Unibet € 2,75 oplevert als dit gebeurt. En 1 Euro inzetten op een gelijkspel bij Rapid Wien tegen Genk levert bij Unibet tenslotte dan weer € 3,65 op als deze Europa League match inderdaad in een gelijkspel eindigt. En waar Genk afgelopen weekend, met een 1-1 gelijkspel tegen Union, geen al te beste generale kende voor deze match, kan datzelfde zeker gezegd worden over Rapid Wien. Want Rapid Wien verkeerd namelijk in een crisis en pakte tot nu toe slechts 8 op 21 in de Oostenrijkse competitie. En bovendien verloor Rapid Wien, afgelopen zaterdag in de Oostenrijkse Bundesliga, in de slotfase nog met 1-2 van het bescheiden Admira. Kan Racing Genk nu ook winnen op verplaatsing in het Allianz Stadium in Wenen? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Rapid Wien tegen Genk vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Rapid Wien   Genk, Europa League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP DE PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Inzetten op Rapid Wien tegen Genk? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Europa League matches!

Denk jij dat Genk op verplaatsing bij Rapid Wien goed begint aan de Europa League en de 3 punten mee terugneemt naar Limburg? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. Zo zijn de odds voor Rapid Wien tegen Genk bij Unibet als volgt:

1. Rapid Wien wint: 2.75 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.65 x je inzet
2. KRC Genk wint: 2.50 x je inzet

Dus je ziet, dat zijn inderdaad weer erg mooie en hoge odds van boomaker Unibet voor Rapid Wien tegen Genk. Heb jij dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu te verkrijgen. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle matches in de Europa League, de Conference League en de Champions League. En bovendien ontvang je dan ook een gratis 100% winstverhoging voor je eerste inzet op de Jupiler Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het topvoetbal nog plezanter met een (live) inzet op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Rapid Wien tegen Genk!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Olympiakos Piraeus – Antwerp, Europa League
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt als geschenk

Banner Bwin Livestream Rapid Wien   Genk, Europa League

Gerelateerde berichten