Livestream Olympiacos Piraeus Antwerp 1080x620 Livestream Olympiakos Piraeus   Antwerp, Europa League

Livestream Olympiakos Piraeus – Antwerp, Europa League

Vanuit Antwerpen is Royal Antwerp FC op verplaatsing naar Athene voor de Europa League match Olympiakos tegen Antwerp. Vanavond, om 21.00 uur, zullen de elftallen van Olympiakos Piraeus en Antwerp FC de bal aan het rollen brengen in het Georgios Karaiskákisstadion voor deze Europa League match. Kan The Great Old op verplaatsing in Athene voor een stuntje zorgen door de Griekse kampioen Olympiakos te verslaan? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop niet bijzonder groot. Want Unibet ziet Olympiakos Piraeus namelijk als de duidelijke favoriet in deze match. Wie bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op deze Griekse kampioen als winnaar van deze Europa League match krijg hier € 1,55 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op Antwerp als winnaar van deze match bij Unibet € 5,80 oplevert als dit gebeurt. En 1 Euro inzetten op een lijkspel bij Olympiakos tegen Antwerp levert bij Unibet tenslotte dan weer € 4,50 op als dit gebeurt.

En wellicht dat het wel een voordeel kan zijn voor Antwerp FC dat Olympiacos pas afgelopen weekend aan het nieuwe seizoen in de Griekse Super League begon. En bovendien begon Olympiakos Piraeus toen ook nog niet al te best aan dit seizoen. In eigen huis kwam de Griekse titelverdediger toen namelijk niet verder als 0-0 tegen het bescheiden Atromitos. Dit terwijl Antwerp natuurlijk afgelopen weekend in onze eigen Pro League goede zaken deed door in Oost-België met 0-1 te winnen van Eupen. En bovendien heeft Antwerp natuurlijk al vaker verrast in Europese matches. Kan de ploeg van trainer Brian Priske nu ook stuntten door op verplaatsing bij Olympiakos de 3 punten op te halen? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Olympiakos tegen Antwerp vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Olympiakos Piraeus   Antwerp, Europa League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP DE PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Weddenschap plaatsen op Olympiakos tegen Antwerp? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Europese matches!

Denk jij dat Antwerp op verplaatsing in Athene weet te winnen van de Griekse kampioen Olympiakos? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle Europa League, Champions League en Conference League matches. Zo zijn de noteringen voor Olympiakos tegen Antwerp bij Unibet als volgt:

1. Olympiakos Piraeus wint: 1.55 x je inzet
X. Gelijkspel: 4.50 x je inzet
2. Royal Antwerp FC wint: 5.80 x je inzet

Dus je ziet, dat zijn inderdaad weer de hoogste noteringen van alle bookmaker sin ons land voor Olympiakos tegen Antwerp. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. En bovendien krijg je dan nu ook tijdelijk een gratis winstverdubbelaar voor je eerste inzet op onze eigen Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog spannender met een (live) weddenschap op je favoriete club. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Olympiakos tegen Antwerp!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Rapid Wien – Genk, Europa League
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt als geschenk

Banner Bwin Livestream Olympiakos Piraeus   Antwerp, Europa League

Gerelateerde berichten