Gratis livestream Rangers Antwerp 1080x620 Livestream Rangers FC   Antwerp, 1/16e finale Europa League

Livestream Rangers FC – Antwerp, 1/16e finale Europa League

Vanuit Antwerpen is Royal Antwerp FC op verplaatsing naar Glasgow voor de return, in de 1/16e finales van de Europa League, tussen Rangers en Antwerp. Vanavond, om 18.55 uur, zullen de elftallen van de Rangers en The Great Old de bal aan het rollen brengen op het Ibrox Stadium in Glasgow voor deze return. Wordt dit net zo'n spektakelmatch als vorige week toen Antwerp, op de eigen Bosuil, helaas wel met 3-4 verloor van Rangers? Dat is vanavond de vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Rangers FC als de duidelijke favoriet ziet om deze Europa League match te winnen. 1 Euro inzetten op Glasgow Rangers als winnaar van deze return in de 1/16e finales van de Europa League, levert bij Unibet namelijk € 1,59 op als dit gebeurt. En voor een gelijkspel is dit € 4,60. Dit terwijl 1 Euro inzetten op Antwerp als winnaar van deze match bij Unibet liefst € 6,30 oplevert als dit gebeurt.

En in de jacht op het goed maken van zijn 3-4 achterstand op Rangers kan Antwerp trainer Frank Vercauteren helaas nog niet beschikken over Dieumerci Mbokani, Faris Haroun en Dylan Batubinsika. Want zij zijn alle 3 geblesseerd in Antwerpen achter gebleven. Maar, daar staat dan wel tegenover dat Rangers FC ook 2 erg belangrijke pionnen moet missen. Aanvoerder en steunpilaar James Tavernier alsook spits Kemar Roofe zijn namelijk niet inzetbaar voor Rangers trainer Steven Gerrard. Kan Antwerp gebruik maken van de afwezigheid van deze 2 belangrijke spelers bij Rangers en zich alsnog plaatsen voor de 1/8e finales van de Europa League? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Rangers tegen Antwerp gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Rangers FC   Antwerp, 1/16e finale Europa League

Inzetten op Rangers tegen Antwerp? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op de Europa League.

Denk jij een goed idee te hebben welke ploeg vanavond deze return in de 1/16e finales van de Europa League wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europa League matches. Zo zijn de noteringen voor Rangers tegen Antwerp bij Unibet als volgt:

1. Rangers FC wint: 1.59 x je inzet
X. Gelijkspel: 4.60 x je inzet
2. Antwerp FC wint: 6.30 x je inzet

Dus je ziet het, dit zijn inderdaad weer de hoogste odds van alle bookmakers in België voor Rangers tegen Antwerp. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle Europa League matches. Zo maak je het livestream kijken naar Rangers tegen Antwerp nog plezanter met een (live) gokje op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Rangers tegen Antwerp!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Brugge – Dynamo Kiev, 1/16e finale Europa League
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt kado

Gerelateerde berichten

Livestream Brabantse Pijl 2021 96x96 Livestream Brabantse Pijl 2021

Livestream Brabantse Pijl 2021

Door het schrappen van Parijs-Roubaix afgelopen weekend is de Brabantse Pijl 2021 interessanter als ooit. Want waar deze koers voorheen…