Gratis livestream Club Brugge Dynamo Kiev 1080x620 Livestream Brugge   Dynamo Kiev, 1/16e finale Europa League

Livestream Brugge – Dynamo Kiev, 1/16e finale Europa League

Op Jan Breydel wordt vanavond, om 21.00 uur, afgetrapt bij de return, in de 1/16e finales van de Europa League, tussen Club Brugge en Dynamo Kiev. Kan Club in eigen huis de 1/8e finales van de Europa League bereiken? Of is het juist Dinamo Kiev wat Blauw-Zwart in rouw dompelt? Dat is vanavond de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, Club Brugge als de favoriet wordt gezien om deze Europa League match te winnen. Wie bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op de Brugge als winnaar van deze match, krijgt hier € 2,07 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op een zege van Dinamo Kiev bij Unibet € 3,80 oplevert als dit gebeurt. En 1 Euro inzetten op een gelijkspel in deze match levert bij Unibet tenslotte € 3,40 op als de match inderdaad in een gelijkspel eindigt.

En in de jacht op het bereiken van de 1/8e finales van de Europa League kreeg Club Brugge woensdag wel slecht nieuws te horen. Want toen legde namelijk ook doelman Simon Mignolet en goudhaantje Charles De Ketelaere een positieve coronatest af. En dat is natuurlijk wel een flinke aderlating voor Club. Want Brugge moet sowieso al Noa Lang, Hans Vanaken, Stefano Denswil, Matej Mitrovic en Mats Rits missen vanwege een coronabesmetting. Maar Brugge liet wel al weten over Mignolet en De Ketelaere: “Beide spelers hebben geen symptomen en bleken in het verleden al vals positief bij de test van de UEFA. Daarom zal er vandaag een nieuwe test afgenomen worden door hetzelfde laboratorium van de UEFA.” Het is voor Club dus te hopen dat deze nieuwe tests wel een negatieve resultaten opleveren. Maar of dit nou wel of niet het geval is, Gratislivestreams.be zocht in elk geval weer voor je uit waar Club Brugge tegen Dynamo Kiev gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Brugge   Dynamo Kiev, 1/16e finale Europa League

Inzetten op Club Brugge tegen Dynamo Kiev? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Europese matches.

Denk jij te weten welke ploeg er vanavond deze return in de 1/16e finales van de Europa League wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle Europa League matches. Zo zijn de belangrijkste odds voor Club Brugge tegen Dynamo Kiev bij Unibet als volgt:

1. Club Brugge wint: 2.07 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.40 x je inzet
2. Dinamo Kiev wint: 3.80 x je inzet

Je ziet het dus, dit zijn inderdaad weer de hoogste noteringen van alle bookmakers in Vlaanderen voor Club Brugge tegen Dynamo Kiev. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle Europese matches. Zo maak je het livestream kijken naar Club Brugge tegen Dynamo Kiev nog spannender met een (live) inzet op je favoriete club. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Club Brugge tegen Dynamo Kiev!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Rangers FC – Antwerp, 1/16e finale Europa League
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt kado

Gerelateerde berichten

Livestream Brabantse Pijl 2021 96x96 Livestream Brabantse Pijl 2021

Livestream Brabantse Pijl 2021

Door het schrappen van Parijs-Roubaix afgelopen weekend is de Brabantse Pijl 2021 interessanter als ooit. Want waar deze koers voorheen…