Livestream Italie Wales 1080x620 Livestream Italië   Wales, Euro 2020

Livestream Italië – Wales, Euro 2020

Welk land wordt de groepswinnaar van groep A op het EK voetbal 2020? Dat is de vraag als er vanavond, om 18.00 uur, in het Stadio Olimpico in Rome wordt afgetrapt bij de Euro 2020 match Italië tegen Wales. Want, Italië won zijn 2 eerste groepsmatches in deze groep A van het EK tegen Turkije (0-3) en Zwitserland (3-0). En Wales, op zijn beurt, speelde in zijn eerste Euro 2020 match met 1-1 gelijk tegen Zwitserland en won vervolgens afgelopen woensdag met 0-2 van Turkije. Hierdoor heeft Italië vanavond aan een gelijkspel voldoende om als eerste te eindigen in groep A van het EK. Dit terwijl Wales zal moeten winnen van Gli Azzurri om alsnog groepswinnaar te worden. Welk land wint er vanavond bij Italië tegen Wales en gaat als groepswinnaar door naar de 1/8e finales van Euro 2020? Welk land er ook wint tijdens deze euro 2020 match, bij Unibet win jij altijd tijdens het hele EK voetbal 2020. Want bookmaker Unibet heeft tijdens heel Euro 2020 namelijk vele promoties voor je klaar staan. En daarnaast zet je bij Unibetveilig en verantwoord in op elke Euro 2020 match aan de hoogste odds. Zo zijn de odds voor Italië tegen Wales bij Unibet als volgt:

1. Italië wint: 1.56 X je inzet
X. Gelijkspel: 3.90 X je inzet
2. Wales wint: 8.00 X je inzet

Je ziet het dus, dat zijn weer de beste odds van alle bookmakers in ons land voor Italië tegen Wales. Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je tijdens heel Euro 2020 van de beste noteringen op alle matches. Maar, nadat je hebt ingezet op deze Euro 2020 match, wil je uiteraard ook gratis livestream op internet kijken of jouw weddenschap juist blijkt. En daarom zocht Gratislivestreams.be weer voor je uit waar Italië tegen Wales gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Italië   Wales, Euro 2020

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET ALS ONZE RODE DUIVELS MAANDAGAVOND WINNEN VAN FINLAND OP HET EK —

Inzetten op Italië tegen Wales? Bij Unibet profiteer je van de beste noteringen op alle Euro 2020 matches!

Denk jij te weten welk land er vanavond de sterkste blijkt te zijn tijdens Italië tegen Wales? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je tijdens heel Euro 2020 van de hoogste noteringen op alle matches. Maar, daarnaast heeft Unibet tijdens het hele EK voetbal ook nog is vele unieke promoties je klaar staan. Zo kan je bijvoorbeeld nu bij Unibet gratis de eerste goal bij Finland tegen België voorspellen en zo 30.000 Euro cash* winnen (klik hier)! Lees hieronder dan ook snel verder hoe gemakkelijk dit meedoen aan deze Euro 2020 promotie van Unibet werkt:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan kan je dus ook direct gratis het eerste doelpunt voorspellen bij Finland tegen België. Zo maak je meteen gratis kans op de 30.000 Euro cash* die Unibet weggeeft tijdens deze match van onze Rode Duivels.
  3. Voorspel gratis de eerste doelpuntenmaker bij Finland tegen België.
  4. Voorspel gratis de minuut waarin dit eerste doelpunt valt tijdens Finland tegen de Rode Duivels.
  5. Dat is alles. Als jouw voorspelling uitkomt dan ben jij de gelukkige winnaar van 30.000 Euro cash*!
  6. Veel succes met je gratis kans op € 30.000,- cash.

Doe nu mee Livestream Italië   Wales, Euro 2020

* = Bij meerdere juiste voorspellers wordt de hoofdprijs van 30.000 Euro door deze juiste voorspellers gedeeld.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Zwitserland – Turkije, EK voetbal 2020
– Gratis livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021

Gerelateerde berichten