Livestream BK wielrennen 2021 1080x620 Livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen, kijk het BK live

Livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen, kijk het BK live

Vnmiddag, om 12.05 uur, zal aan de Hippodroom van Waregem het startschot van het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021 gegeven worden. Dat beloofd dus weer een mooie koers te worden! Wie wordt de opvolger van Dries de Bondt als winnaar van het BK wielrennen? Of volgt de Bondt zichzelf op? Dat is zondagmiddag de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat de grootste bookmaker van ons land, Unibet, zondagmiddag Tim Merlier en Wout van Aert als de 2 grootste kanshebber worden gezien om de nieuwe Belgisch Kampioen wielrennen et worden. Maar mochten Merlier en van Aert een mindere dag hebben, dan hebben volgens Unibet ook Yves Lampaert, Remco Evenepoel en Jaspers Stuyven een goede kans om het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021 op hun naam te zetten. Dat blijkt namelijk uit de odds* van Unibet voor het BK wielrennen 2021.

En de renners klikken vanmiddag dus in hun pedalen aan de Hippodroom van Waregem. Vanuit heir rijden ze eerst 4 keer de Briek-Schotte ronde. Deze lokale ronde is 18,2 kilometer lang en de renners fietsen in deze ronde o.a. over de Deerlijk, de Westerlaan en de Noorderlaan. Vervolgens zetten de renners via de Verbindingsweg koers naar de André Defoort-ronde. Deze lokale ronde is 20,7 kilometer groot en staat ook 4 keer op het schema. Na deze André Defoort-ronde 4 keer te hebben gereden hebben de renners 156,9 kilometer afgelegd. Maar ook dan zijn ze er nog niet.

Nee, want dan staan nog de 4 finalerondes op het schema. Deze 4 finaleronden zijn 16,1 kilometer groot en lopen o.a. over de kasseien van de Heerlegemstraat, de Holstraat (helling), de Karmeldreef (helling), Brouwerijstraat, Rooseveltlaan en de Verbindingsweg. Zo leggen de renners in totaal 221,3 kilometer af voor ze, zo rond 17.25 uur, finishen op de Verbindigsweg. Welke renner passeert deze finish op de Verbindingsweg als eerste en wordt de nieuwe Belgisch Kampioen wielrennen? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021 gratis livestream op internet te bekijken is (de livestream begint om 14.00 uur):
KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen, kijk het BK live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER OM GRATIS HET EERSTE DOELPUNT TE VOORSPELLEN BIJ FINLAND TEGEN BELGIE OP HET EK VOETBAL EN MAAK KANS OP 30.000 EURO CASH —

Inzetten op de wegwedstrijd van het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021? Bij Unibet krijg een winstverhoging van liefst 25% kado.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de nieuwe Belgisch Kampioen wielrennen wordt? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens het Belgisch Kampioenschap wielrennen. Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor de wegwedstrijd bij de mannen tijdens het BK wielrennen 2021:

  1. Tim Merlier wint: 4.00 keer je inzet*
  2. Wout van Aert wint: 5.00 keer je inzet*
  3. Yves Lampaert wint: 8.00 keer je inzet*
  4. Remco Evenepoel wint: 9.00 keer je inzet*
  5. Jasper Stuyven wint: 10.00 keer je inzet*
  6. Jonas Rickaert wint: 21.00 keer je inzet*
  7. Greg van Avermaet wint: 23.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer de beste odds van alle bookmakers in België voor het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op het BK wielrennen 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de wegwedstrijd van het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Tour de France 2021 ritten
– Gratis livestream Olympische wegrit 2020

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan het BK wielrennen. Deze veranderen uiteraard gedurende koers afhankelijk van het ritverloop. Voor de actuele odds voor het Belgisch Kampioenschap wielrennen 2021 bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten