Livestream Italië – Albanië, EK voetbal 2024

Livestream Italië – Albanië, EK voetbal 2024

Voor de laatste EK voetbalmatch van vandaag nemen we vanavond, om 21.00 uur, een kijkje in het Westfalenstadion in Dortmund. Want hier wordt dan namelijk afgetrapt bij de Euro 2024 match tussen Italië en Albanië. Maakt Gli Azzurri zijn torenhoge favorietenrol waar tijdens deze Ek voetbalmatch en winnen de troepen van bondscoach Luciano Spalletti (ruim) van Albanië? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop erg groot. Want bij Unibet is Italië uiteraard de torenhoge favoriet om deze Euro 2024 voetbalmatch te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op Italië als winnaar van deze EK match, krijgt hier 1.35X zijn inzet voor terug als de Italianen vanavond inderdaad Albanië verslaan. Dit terwijl inzetten op de Albanezen als winnaar van deze Euro 2024 match bij Unibet u liefst 10.50X uw inzet oplevert als Albanië inderdaad voor een daverende stunt zorgt door de Italianen te verslaan tijdens deze EK Match. En inzetten op een gelijkspel tijdens Italië tegen Albanië levert u bij Unibet dan weer 5.50X uw inzet op als er na 90 minuten en blessuretijd inderdaad een draw op het scorebord van het Westfalenstadion staat.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN 100% EXTRA WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP ITALIË – ALBANIË —

En met Italië zien we vanavond natuurlijk de titelverdediger van het Europees Kampioenschap voetbal in actie. Want La Squadra Azzurra won 3 jaar geleden natuurlijk het EK op Wembley door in de finale Engeland te verslaan. Na een 1-1 draw in deze finale, wist Italië toen namelijk de beslissende penaltyreeks met 3-2 te winnen van de Engelsen. De tegenstander van titelverdediger Italië in deze match, Albanië, begint vanavond ondertussen aan zijn tweede Ek deelname ooit. Alleen in 2016 waren de Albanezen namelijk ook vertegenwoordigd op het EK. Destijds verloor Albanië van Zwitserland (1-0) en Frankrijk (2-0), maar wist het wel te winnen van Roemenië (1-0). Kan Albanië nu vanavond zijn tweede EK overwinning ooit binnenhalen door te stunten en de Italianen te verslaan? Of is Italië hiervoor simpelweg te sterk? U ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar Italië tegen Albanië vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Italië tegen Albanië

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op Italië tegen Albanië? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap op deze EK match.

Denkt u te weten welk land er vanavond als winnaar van het veld stapt na afloop van Italië tegen Albanië? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler tijdens dit hele EK van 100% extra winst in cash tijdens uw eerste inzet op bijvoorbeeld Italië tegen Albanië. Zo maakt u kans op 100% extra winst in cash bovenop de hoge odds die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle EK voetbalmatchen. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers van bookmaker Unibet:

  1. Klik snel hier en maak nu uw nieuwe Unibet account aan.
  2. Doe een veilige storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Zet bij Unibet in op een EK voetbalmatch naar keuze (zoals bijvoorbeeld Italië tegen Albanië) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld Italië tegen Albanië) uitkomt, dan betaald Unibet u automatisch 100% extra winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij Unibet!

Pak 100% extra winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld Italië tegen Albanië

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VOORSPEL BIJ UNIBET COMPLEET GRATIS HET EERSTE DOELPUNT TIJDENS BELGIË – SLOWAKIJE EN WIN 10.000 EURO CASH*

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Spanje – Italië, EK topper
– Voorspel GRATIS de eerste goal bij België – Slowakije en win € 10.000,- cash

* = Bij meerdere juiste voorspellers wordt de hoofdprijs van 10.000 euro cash door deze juiste voorspellers gedeeld.

Gerelateerde berichten