Livestream Ronde van Zwitserland 2024, kijk de Tour de Suisse live

Livestream Ronde van Zwitserland 2024, kijk de Tour de Suisse live

Met de Brit Adam Yates nog altijd in de gele leiderstrui begint de Ronde van Zwitserland 2024 vandaag aan zijn laatste rit. En dat is een fraaie klimtijdrit met aankomst bergop. Welke renner wordt de opvolger van Mattias Skjelmose als winnaar van de Tour de Suisse? Volgens de grootste bookmaker België, Unibet zijn in elk geval Portugese Ploeggenoot João Almeida (1.70X uw inzet*) en zijn Britse teamgenoot en gele trui drager Adam Yates (2.00X uw inzet*) de 2 topfavorieten om de Tour de Suisse 2024 te winnen. Maar mochten Almeida en Yates het op de een of andere manier toch niet redden, dan ziet Unibet in de Colombiaan Egan Bernal (81.00X uw inzet*) en de Deense titelverdediger Mattias Skjelmose (151.00X uw inzet*) ook nog 2 kleine outsiders voor de eindwinst tijdens de Ronde van Zwitserland 2024. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voorafgaand aan de afsluitende klimtijdrit van de Ronde van Zwitserland 2024. Is het Adam Yates of João Almeida die vanmiddag deze fraaie meerdaagse Zwitserse wielerkoers wint? Dat gaat vandaag en morgen beslist worden tijdens de laatste rit van deze 8 uitdagende ritten van de ronde van Zwitserland 2024:

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST TIJDENS UW EERSTE INZET OP DE RONDE VAN ZWITSERLAND 2024 —

 1. Zondag 9 juni: De Tour de Suisse 2024 opent explosief. De eerste rit van deze fraaie wielerkoers is namelijk een compleet vlakke individuele tijdrit van maar 4,8 kilometer.
 2. Maandag 10 juni: De tweede rit van deze meerdaagse wielerkoers door Zwitserland lijkt de beste kans voor de sprinters. Want tijdens deze 176,9 kilometer lange rit overbruggen de renners weliswaar 2.411 hoogtemeters, maar zijn de laatste 5 kilometer van de rit compleet vlak tot aan de finish in Regensdorf.
 3. Dinsdag 11 juni: De puncheurs zullen de derde rit van de Ronde van Zwitserland 2024 ongetwijfeld hebben omcirkeld in hun agenda. Want, na 125 kilometer koers over licht glooiend terrein, wachten in de laatste 37 kilometer van deze rit 3 heuvels op de renners. Dit terwijl de laatste 800 meter van deze rit ook met 7,7% oplopen tot aan de finish in Rüschlikon.
 4. Woensdag 12 juni: De vierde rit van de Tour de Suisse is redelijk overzichtelijk. Na een klimmetje van de derde categorie aan het begin van de rit, is deze rit namelijk vlak tot de renners, na 136 gereden kilometers, de Gotthardpas bereiken. Deze Gotthardpas stijgt eerst over 7,9 kilometer met gemiddeld 6,7% en is vervolgens 3 kilometer redelijk vlak. Dit terwijl de laatste 10,1 kilometer dan weer met gemiddeld 6,3% omhoog lopen tot aan de finish bovenop de Gotthardpas.
 5. Donderdag 13 juni: De vijfde rit van het de Ronde van Zwitserland 2024 is een fraaie bergrit. In 148,6 kilometer overbruggen de renners namelijk ruim 3.200 hoogtemeters. En de slotklim van deze rit loopt over 11,2 kilometer met gemiddeld 8% omhoog tot aan de finish in bergdort Carì. Spektakel verzekerd dus!
 6. Vrijdag 14 juni: Een aparte rit vandaag in de Tour De Suisse 2024. De renners zouden vandaag namelijk over Nufenenpas gaan, een klim van 24,5 kilometer à 5,5%, koersen. Maar vanwege de overvloedige sneeuwval is deze bergpas onbegaanbaar. Hierdoor rijden de renners vandaag maar een rit van 42,5 kilometer die eindigt met een slotklim die over 6,9 kilometer met gemiddeld 9,3% omhoog loopt tot aan de finish in bergdorp Blatten.
 7. Zaterdag 15 juni: De voorlaatste rit van deze meerdaagse Zwitserse wielerkoers belooft explosief te worden. In slechts 118,1 kilometer overbruggen de renners vandaag namelijk liefst 3.021 hoogtemeters. Deze zijn verdeeld over 3 beklimmingen. Van deze 3 beklimmingen is de slotklim, die over 8,6 kilometer met gemiddeld 8% omhoog loopt, de zwaarste.
 8. Zondag 16 juni (vandaag): Vandaag, op de slotdag van de ronde van Zwitserland 2024, staat de tweede individuele tijdrit op de renners te wachten. En die lijkt in niks op de eerste tijdrit. De eerste 5 en een halve kilometer van deze slottijdrit zijn namelijk nog wel vlak. Maar hierna stijgt de Tour de Suisse 2024 in zijn laatste 10,2 kilometer met gemiddeld 8% naar finishplaats Villars-sur-Olon. Welke renner kroont zich hier tot eindwinnaar van deze fraaie meerdaagse Zwitserse wielerkoers? We gaan het zien.

Dus u ziet het ook deze 87e editie van de Ronde van Zwitserland belooft weer een erg fraaie meerdaagse wielerkoers door de Zwitserse Alpenbergen op te gaan leveren. En daarom zochten wij weer voor u uit waar slotrit van de Tour de Suisse vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken zijn:

Gratis livestream Ronde van Zwitserland 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op de Ronde van Zwitserland? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Tour de Suisse.

Denkt u te weten welke renner er vanmiddag de 87e editie van de Ronde van Zwitserland wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler van dubbele winst tijdens uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Ronde van Zwitserland (klik hier). Zo maakt u kans op dubbele winst in cash bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle wielerkoersen. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers bij bookmaker Unibet:

 1. Klik hier om nu uw nieuwe Unibet account aan te maken.
 2. Doe een storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
 3. Plaats bij Unibet een weddenschap naar keuze (op bijvoorbeeld de Tour de Suisse 2024) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
 4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld de Ronde van Zwitserland 2024) uitkomt, dan betaald Unibet u automatisch dubbele winst in cash uit over deze weddenschap.
 5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij bookmaker Unibet!

Pak dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld de Ronde van Zwitserland 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VOORSPEL BIJ UNIBET COMPLEET GRATIS HET EERSTE DOELPUNT TIJDENS BELGIË – SLOWAKIJE EN WIN 10.000 EURO CASH

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Polen – Nederland, Oranje op het EK voetbal
– Gratis livestream Slovenië – Denemarken, EK voetbal 2024

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de slotrit van de Ronde van Zwitserland 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende de rit afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van de Tour de Suisse bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten