Livestream Club Brugge Manchester City 1080x620 Livestream Club Brugge   Manchester City, Champions League

Livestream Club Brugge – Manchester City, Champions League

De Champions League campagne van Club Brugge dit seizoen is er tot nu toe 1 die fantastisch loopt. Want, na een verrassend maar verdiend 1-1 gelijkspel tegen de sterrenselectie van PSG, volgde een al even verrassende maar zeker ook verdiende, 1-2 overwinning op verplaatsing bij RB Leipzig. En nu wordt er vanavond, om 18.45 uur, op Jan Breydel afgetrapt bij de Champions League kraker Club Brugge tegen Manchester City. Kan Club nu ook stuntten tegen The Citizens? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop niet erg groot. Want bij Unibet is namelijk Machester City de overduidelijke favoriet om de 3 punten te pakken in deze Champions League kraker. Wie bij Unibet namelijk 1 Euro inzet op The Citizens als winnaar van deze match krijgt hier € 1,32 voor terug als dit gebeurt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op een overwinning van Club Brugge tegen Manchester City bij Unibet liefst 11 Euro oplevert als Blauw-Zwart de 3 punten uit deze match inderdaad op Jan Breydel houdt. En voor 1 Euro inzetten op een gelijkspel bij Club tegen City betaalt Unibet tenslotte dan weer € 5,80 uit als deze match inderdaad in een gelijkspel eindigt.

En, ondanks dat bookmaker Unibet dus Manchester City als de overduidelijke favoriet ziet in deze match, denken ze bij Club Brugge dat ze zeker niet kansloos zijn. Zo liet keeper Simon Mignolet al over deze Champions League match weten: “Manchester City is de sterkste ploeg in onze poule, de best voetballende alvast. Het wordt opnieuw een andere match dan onze twee vorige in de Champions League. Als wij ons plannetje klaar hebben, zijn we zeker niet kansloos.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je gratis livestream op internet kan kijken of Club inderdaad zijn plannetje klaar heeft in deze match en stunt door Manchester City te verslaan, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Club Brugge tegen Manchester City:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Club Brugge   Manchester City, Champions League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE COMBI WEDDENSCHAP OP DE EUROPESE MATCHES VAN DEZE WEEK —

Weddenschap plaatsen op Club Brugge tegen PSG? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches!

Denk jij dat Club Brugge vanavond alweer voor een enorme Champions League stunt zorgt door Manchester City te verslaan in deze kraker? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij bookmaker Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. Zo zijn de odds voor Club Brugge tegen Manchester City bij Unibet als volgt:

1. Club Brugge wint: 11.00 x je inzet
X. Gelijkspel: 5.80 x je inzet
2. Manchester City wint: 1.32 x je inzet

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad weer erg hoge noteringen van Unibet voor Club Brugge tegen Manchester City. Heb jij dan ook nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je meteen van de hoogste noteringen op alle Champions League matches. En bovendien krijg je dan nu ook tijdelijk een gratis winstverdubbelaar voor je eerste inzet op onze eigen Pro League als geschenk. Zo wordt het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog plezanter met een (live) inzet op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Club Brugge tegen Manchester City!

Misschien ook interessant voor je:

– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt als geschenk
– Gratis livestream Benfica – Bayern München, Champions League

Banner Bwin Livestream Club Brugge   Manchester City, Champions League

Gerelateerde berichten