Livestream Benfica Bayern Munchen 1080x620 Livestream Benfica   Bayern München, Champions League

Livestream Benfica – Bayern München, Champions League

Vanuit München is Bayern op verplaatsing naar Lissabon voor de Champions League match Benfica tegen Bayern München. Vanavond om 21.00 uur zullen de elftallen van O Glorioso en die Rekordmeister de bal aan het rollen brengen in het Estádio da Luz voor deze Champions League kraker. Is het Bayern München wat, na ruime overwinningen op Barcelona (0-3) en Dinamo Kiev (5-0), nu ook zijn derde Champions League match in winst omzet? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop groot. Want bij Unibet Bayern München de duidelijke favoriet om deze Champions League kraker te winnen. Als je bij Unibet namelijk € 1,- inzet op een overwinning van Die Bayern in deze match, dan krijg je hier € 1,52 voor terug als dit gebeurt. En 1 Euro inzetten op een overwinning van thuisploeg Benfica levert bij Unibet liefst € 6,40 op als Benfica inderdaad de 3 punten in eigen huishoudt. Dit terwijl 1 Euro inzetten op een puntendeling in het Estádio da Luz bij Unibet tenslotte € 4,80 oplevert als dit gebeurt.

En Bayern München liet afgelopen weekend in de Bundesliga nog maar eens zien dat het in topvorm is. Want toen won het namelijk de Bundesliga topper tegen Bayer Leverkusen met liefst 1-5, nadat het bij rust al met 0-5 voor stond. Benfica, op zijn beurt, speelde afgelopen zaterdag in de derde ronde van het Portugese Cuptoernooi tegen eerste divisie club Trofense. Je zou dus verwachten dat Benfica deze match, in de derde ronde van de Taça de Portugal, eenvoudig zou winnen. Maar dat liep anders, want pas in de 94set minuut was het André Almeida die Benfica naar een benauwde 1-2 overwinning schoot. Kan Benfica het desondanks nu wel Bayern München lastig maken in deze Champions League match? Je ziet het livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Benfica tegen Bayern München vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Benfica   Bayern München, Champions League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE COMBI WEDDENSCHAP OP DE EUROPESE MATCHES VAN DEZE WEEK —

Inzetten op Benfica tegen Bayern München? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op alle Champions League matches!

Denk jij dat Bayern München ook in Lissabon laat zien dat het in topvorm is en Benfica op een (ruime) nederlaag trakteert? Of denk je juist dat Benfica stunt door Bayern te verslaan in deze Champions League kraker? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. Zo zijn de noteringen voor Benfica tegen Bayern München bij Unibet als volgt:

1. Benfica wint: 6.40 x je inzet
X. Gelijkspel: 4.80 x je inzet
2. Bayern München wint: 1.52 x je inzet

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer mooie hoge noteringen van bookmaker Unibet voor Benfica tegen Bayern München. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier en maak deze direct aan. Want dan profiteer je meteen van de beste odds op alle Champions League, Europa League en Conference League matches. En bovendien ontvang je dan nu ook tijdelijk ook een gratis 100% winstverhoging voor je eerste inzet op onze eigen Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog plezanter met een (live) gokje op je favoriete team. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Benfica tegen Bayern München!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Inter – Liverpool, Champions League
– Gratis livestream West Ham United – Genk, Europa League

Banner Bwin Livestream Benfica   Bayern München, Champions League

Gerelateerde berichten