Livestream België – Luxemburg, voorbereiding Rode Duivels op het EK

Livestream België – Luxemburg, voorbereiding Rode Duivels op het EK

Voor onze Rode Duivels zullen afreizen naar Duitsland voor het EK voetbal 2024 staat er vanavond, om 20.00 uur, eerst nog een vriendschappelijke oefeninterland op het programma voor de Duivels. Want in het Koning Boudewijnstadion in Brussel wordt dan namelijk afgetrapt bij de oefenmatch tussen België en Luxemburg. Winnen de troepen van trainer Domenico Tedesco tijdens deze laatste test voor het Europees kampioenschap voetbal (ruim) van de Luxemburgers? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop heel groot. Want bij Unibet worden de Rode Duivels uiteraard als de torenhoge favoriet gezien om deze vriendschappelijke interland te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op de Rode Duivels als winnaar van deze oefenmatch, krijgt hier 1.08X zijn inzet voor terug als België vanavond inderdaad Luxemburg verslaat. Dit terwijl inzetten op Luxemburg als winnaar van deze vriendschappelijke oefeninterland bij Unibet u liefst 23.00X uw inzet oplevert als de Luxemburgers vanavond inderdaad voor een grote stunt zorgen door België te verslaan. En inzetten op een gelijkspel tijdens België tegen Luxemburg levert u bij Unibet dan weer 12.00X uw inzet op als de Luxemburgers vanavond inderdaad de Rode Duivels op een draw weten te houden.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP BELGIË – LUXEMBURG —

En bij de nationale elf van Luxemburg zien we vanavond uiteraard Anthony Moris, de doelman van vicekampioen Union, onder de lat staan. En hij is goed bevriend met Rode Duivel Thomas Meunier, maar niet van plan om vanavond cadeautjes uit te delen aan zijn goede vriend. Op de persbabbel voorafgaand aan België tegen Luxemburg liet Moris namelijk al weten: “Heeft mijn goeie vriend Thomas Meunier gezegd dat hij 2 keer tegen mij wil scoren? Waarom zou hij dat kunnen, als Kylian Mbappé daar niet in geslaagd is?” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar u vanavond gratis livestream op internet kan kijken of Meunier vanavond wel 2 doelpunten weet te maken tegen zijn goede vriend en Luxemburgse doelman Anthony Moris, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de gratis livestream van België tegen Luxemburg:

Gratis livestream België tegen Luxemburg

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op België tegen Luxemburg? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst met uw eerste weddenschap op deze vriendschappelijke interland.

Denkt u te weten wat vanavond de uitslag wordt tijdens België tegen Luxemburg? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler van dubbele winst in cash tijdens uw eerste inzet op bijvoorbeeld België tegen Luxemburg. Zo maakt u kans op dubbele winst in cash bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso altijd al heeft voor België tegen Luxemburg. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers bij bookmaker Unibet:

  1. Klik hier om nu uw nieuwe Unibet account aan te maken.
  2. Doe een storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Plaats bij Unibet een weddenschap naar keuze (op bijvoorbeeld België tegen Luxemburg) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld de Rode Duivels tegen Luxemburg) kloppend is, dan betaald Unibet u automatisch dubbele winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij bookmaker Unibet!

Pak dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld België tegen Luxemburg

Misschien ook interessant voor u:

– Voorspel GRATIS de eerste goal bij België – Slowakije en win € 10.000,- cash
– Gratis livestream Duitsland – Schotland, openingsmatch EK voetbal

Gerelateerde berichten