Gratis livestream Spanje – Duitsland, 1/4e finale EK voetbal

Gratis livestream Spanje – Duitsland, 1/4e finale EK voetbal

Helaas zonder de Rode Duivels erbij begint het EK voetbal 2024 vanavond aan de kwartfinales. En dat doen we al meteen met een echte kraker. Want in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart wordt namelijk vanavond, om 18.00 uur, afgetrapt bij Spanje tegen Duitsland. Kan gastland Duitsland zich als eerste plaatsen voor de halve finales van het EK in eigen land? Of is het juist La Selección die Die Mannschaft uit Euro 2024 weet te schieten? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is er in elk geval niet echt een duidelijke favoriet tijdens deze kraker in de 1/4e finales van het EK voetbal 2024. Wie bij Unibet namelijk inzet op Spanje als winnaar van deze kwartfinale, krijgt hier 2.75X zijn inzet voor terug als Spanje vanavond inderdaad Duitsland verslaat. Dit terwijl inzetten op de Duitsers als winnaar van deze 1/4e finale bij Unibet u 2.90X uw inzet oplevert als de Duitsers inderdaad ten koste van de Spanjaarden de laatste 4 van Euro 2024 bereiken. En inzetten op een gelijkspel (na de reguliere speeltijd) tijdens Spanje tegen Duitsland levert u bij Unibet dan weer 3.15X uw inzet op als er na 90 minuten en blessuretijd inderdaad een draw op het scorebord van de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart staat.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VOORSPEL BIJ UNIBET 100% GRATIS HET EERSTE DOELPUNT BIJ PORTUGAL – FRANKRIJK VAN VANAVOND EN WIN 25.000 EURO CASH*

En bij de Duitser is tijdens dit EK in eigen land natuurlijk aan Toni Kroos zijn laatste avontuur als profvoetballer bezig. En dat avontuur wil kroos uiteraard graag afsluiten met de Europese titel in eigen land. Maar als het aan Kroos zijn ex-ploegmaat bij Real Madrid, Joselu, ligt gaat dat niet gebeuren. Jopselu liet namelijk al weten dat wat hem betreft Kroos in deze kwartfinale tegen Spanje “de laatste wedstrijd uit zijn loopbaan” speelt. Maar daar is Toni Kroos zelf dan weer niet van onder de indruk. Hij liet als reactie op de uitspraken van Joselu namelijk al weten: “Ik verwacht niet dat het mijn laatste wedstrijd is. Ons doel is om het toernooi te winnen. Ik zal proberen om er tot het einde bij te zijn. Het is een extra motivatie.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar u vanavond gratis livestream op internet kan kijken of deze extra motivatie bij Kroos ervoor zorgt dat de Duitsers de Spanjaarden verslaan tijdens deze EK kraker, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de gratis livestream van Spanje tegen Duitsland:

Gratis livestream Spanje tegen Duitsland

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op Spanje tegen Duitsland? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap op deze kwartfinale van het EK.

Denkt u te weten welk land er vanavond als eerste de halve finales van Euro 2024 bereikt tijdens Spanje tegen Duitsland? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler tijdens dit hele EK van 100% extra winst in cash tijdens uw eerste inzet op bijvoorbeeld Spanje tegen Duitsland. Zo maakt u kans op 100% extra winst in cash bovenop de hoge odds die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle 1/4e finales tijdens het EK voetbal 2024. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers van bookmaker Unibet:

  1. Klik snel hier en maak nu uw nieuwe Unibet account aan.
  2. Doe een veilige storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Zet bij Unibet in op een 1/8e finale van het EK naar keuze (zoals bijvoorbeeld Spanje tegen Duitsland) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld Spanje tegen Duitsland) uitkomt, dan betaald Unibet u automatisch 100% extra winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij Unibet!

Pak 100% extra winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld Spanje tegen Duitsland

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP HET EK VOETBAL 2024 —

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Spanje – Frankrijk, halve finale EK voetbal
– Gratis livestream van alle 4 de kwartfinales tijdens de Copa América 2024

Gerelateerde berichten