Gratis livestream Spanje – Frankrijk, halve finale EK voetbal

Gratis livestream Spanje – Frankrijk, halve finale EK voetbal

Voor de eerste halve finale van Euro 2024 nemen we vanavond, om 21.00 uur, een kijkje in de Allianz Arena in München. Want hier wordt dan namelijk afgetrapt bij de eerste 1/2e finale van het EK voetbal 2024 tussen Spanje en Frankrijk. Zijn het La Roja die als eerste de finale van Euro 2024 bereiken, of juist Les Bleus? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is in elk geval Spanje vanavond de lichte favoriet tijdens deze eerste halve finale van het EK voetbal 2024. Wie bij Unibet namelijk inzet op de Spanjaarden als winnaar van deze 1/2e finale, krijgt hier 2.80X zijn inzet voor terug als Spanje vanavond inderdaad Frankrijk verslaat. Dit terwijl inzetten op de Fransen als winnaar van deze 1/2e finale bij Unibet u 3.20X uw inzet oplevert als de Haantjes inderdaad ten koste van de Spanjaarden de grote finale van Euro 2024 bereiken. En inzetten op een gelijkspel (na de reguliere speeltijd) tijdens Spanje tegen Frankrijk levert u bij Unibet dan weer 2.85X uw inzet op als er na 90 minuten en blessuretijd inderdaad een draw op het scorebord van de Allianz Arena in München staat.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN 100% EXTRA WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP SPANJE – FRANKRIJK —

En ondanks dat onze Zuiderburen dus de halve finales van het EK voetbal 2024 in Duitsland hebben bereikt, is hun spelniveau is allesbehalve impressionant. Zo scoorden de Fransen over alle wedstrijden heen nog geen enkel velddoelpunt. Hun balans: 2 owngoals en 1 strafschopdoelpunt van Mbappé. Maar volgens de Franse middenvelder Youssouf Fofana maakt dat allemaal niet uit. Op de persbabbel voorafgaand aan Spanje tegen Frankrijk liet Fofana namelijk weten: “Het maakt me niets uit. We zijn halvefinalisten. Het niveau van Antoine (Griezmann red) en Kylian (Mbappé red) volstond om de halve finales te bereiken. Ik zie niet in waarom we daarover moeten klagen.” En daar heeft Fofana natuurlijk wel gelijk in, maar de vraag blijft of Frankrijk met dit spel ook de Spanjaarden kan verslaan. Want Spanje speelt natuurlijk wel al het hele toernooi goed voetbal. Zorgt dit goede voetbal van de Spanjaarden ervoor dat ze nu vanavond ook, te kostte van de Fransen de finale van het EK voetbal 2024 bereiken? U ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar Spanje tegen Frankrijk vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Spanje tegen Frankrijk

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op Spanje tegen Frankrijk? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap op deze halve finale van het EK.

Denkt u te weten welk land er vanavond als eerste de finale van Euro 2024 bereikt tijdens Spanje tegen Frankrijk? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler tijdens dit hele EK van 100% extra winst in cash tijdens uw eerste inzet op bijvoorbeeld Spanje tegen Frankrijk. Zo maakt u kans op 100% extra winst in cash bovenop de hoge odds die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle 1/4e finales tijdens het EK voetbal 2024. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers van bookmaker Unibet:

  1. Klik snel hier en maak nu uw nieuwe Unibet account aan.
  2. Doe een veilige storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Zet bij Unibet in op een EK match naar keuze (zoals bijvoorbeeld Spanje tegen Frankrijk) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld Spanje tegen Frankrijk) uitkomt, dan betaald Unibet u automatisch 100% extra winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij Unibet!

Pak 100% extra winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld Spanje tegen Frankrijk

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP HET EK VOETBAL 2024 —

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Spanje – Engeland, finale EK voetbal 2024
– Gratis livestream van allebei de halve finales tijdens de Copa América 2024

Gerelateerde berichten