Gratis livestream tiende etappe Tour de France 2019 1080x620 Gratis livestream tiende rit Ronde van Frankrijk, vlakke etappe

Gratis livestream tiende rit Ronde van Frankrijk, vlakke etappe

Dinsdag mogen de renners in de Tour de France 2019 genieten van een welverdiende rustdag. Maar daarvoor staat er vanmiddag natuurlijk nog wel een etappe op het programma. Want tijdens de tiende rit van de Ronde van Frankrijk leggen de renners namelijk 217,5 kilometer af van Saint-Flour naar Albi. En deze rit kent een glooiend parcours, waardoor hij uitnodigend is voor de sprinters. Maar er zullen ongetwijfeld ook wat aanvallers zijn met hele andere ideeën. Kunnen deze aanvallers een massasprint voorkomen? Dat is de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van België, Unibet, Dylan Groenewegen, Caleb Ewan, Elia Viviani, Peter Sagan en Alexander Kristoff als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze tiende rit van de Ronde van Frankrijk te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van bookmaker Unibet voor deze tiende etappe van de Tour de France. En onderweg tijdens deze tiende Tour rit moeten de renners 4 keer klimmen. De bescheiden colletjes de Côte de Mallet (vierde categorie), de Côte de Chaudes-Aigues (derde categorie), de Côte d’Espalion (derde categorie) en de Côte de la Marlic (derde categorie), staan namelijk vandaag op het programma. En na het ronden van de top van dit laatste colletje heeft het peloton nog 50 kilometer te gaan. En ook deze 50 kilometer zijn niet echt vlak. Maar al te grote hoogteverschillen zijn er ook niet meet tot aan de finish in Albi. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u gratis livestream op internet kan bekijken wie deze finish van de tiende rit van de Ronde van Frankrijk als eerste passeert:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream tiende rit Ronde van Frankrijk, vlakke etappe

Inzetten op de tiende rit van de Ronde van Frankrijk? Bij Unibet krijgt u 100% extra winst op uw eerste weddenschap!

Wilt u deze tiende etappe van de Ronde van Frankrijk vanmiddag nog spannender maken? Zo ja, zet dan (live) in op deze Tour rit in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want alleen bij bookmaker Unibet krijgt u als nieuwe klant namelijk 100% extra winst op uw eerste weddenschap. Als u dus bijvoorbeeld vandaag uw eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en een eerste weddenschap van 20 Euro plaatste op Dylan Groenewegen als winnaar van deze tiende rit van de Ronde van Frankrijk 2019. Dan krijgt u normaal gesproken (als uw weddenschap winnend is) € 20,- (uw inzet) x 3,00 (de notering voor Groenewegen als winnaar van tiende etappe van de Tour) = 60 Euro uitbetaling en dus 40 Euro winst. Maar dankzij uw 100% extra winst wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 80 Euro. Zo krijgt u in totaal liefst 100 Euro uitbetaald van Unibet!. Uiterst plezant uiteraard om binnen te halen op deze maandagmiddag! Heeft u dus nog geen eigen Unibet account in uw bezit? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u dus ook meteen uw 100% winstverhoging voor uw eerste weddenschap bij Unibet. Zo kunt u deze tiende rit van de Ronde van Frankrijk nog spannender maken met een (live) inzet op uw favoriete renner met 100% extra winst. Dit terwijl u deze tiende etappe van de Tour de France 2019 dus ook gewoon weer gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel wielren kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream elfde etappe Tour de France 2019, vlakke rit
– Gratis livestream Algerije – Nigeria, halve finale Afrika Cup

Banner Bwin Gratis livestream tiende rit Ronde van Frankrijk, vlakke etappe

Gerelateerde berichten