Livestream WK tijdrijden 1080x620 Livestream WK tijdrijden 2020

Livestream WK tijdrijden 2020

Het WK tijdrijden 2020 staat vanmiddag, vanaf 14.30 uur, op het programma. Wie wordt de opvolger van Rohan Dennis als Wereldkampioen tijdrijden? Of volgt deze Australiër zichzelf op? Dat is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vrijdagmiddag Filippo Ganna, Rohan Dennis, onze landgenoot Wout van Aert, Tom Dumoulin en onze landgenoot Victor Campenaerts als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om het WK tijdrijden 2020 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor het Wereldkampioenschap tijdrijden. En het parcours van het Wk tijdrijden is dit jaar 31,7 kilometer lang en telt 138 hoogtemeters. De renners starten namelijk vrijdagmiddag op het racecircuit van Imola waarvandaan ze de Santerno-river oversteken en zo al vrij snel Imola verlaten. Hierna loopt het parcours 14,9 kilometer lang heel licht vals plat naar boven. Zo bereiken de renners het keerpunt, wat ook het hoogste punt van het parcours is. Logischerwijs loopt het tweede gedeelte van het parcours dan ook heel licht vals plat omlaag. Maar op ongeveer 5 kilometer van de finish is er nog een klein heuveltje van 500 meter klimmen tegen zo'n 4% stijgingspercentage en daarna ook uiteraard de afdaling van dit heuveltje. Hierna rijden de renners weer het circuit van Imola op waar het nog 1,5 kilometer vlammen is tot aan de finish. Wie passeert deze finish als snelste? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar het WK tijdrijden 2020 gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream WK tijdrijden 2020

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET ALS CLUB BRUGGE ZONDAG WINT VAN CERCLE IN DE BRUGSE DERBY —

Inzetten op het WK tijdrijden 2020? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen

Denk jij zeker te weten wie er vanmiddag de nieuwe Wereldkampioen tijdrijden wordt? Zo ja, waag hier dan een gokje op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van de hoogste noteringen op alle wielerwedstrijden. Zo zijn de belangrijkste noteringen voor het WK tijdrijden 2020 bij Unibet als volgt:

  1. Filippo Ganna wint: 2.50 keer je inzet.
  2. Rohan Dennis wint: 3.00 keer je inzet.
  3. Wout van Aert wint: 6.50 keer je inzet.
  4. Tom Dumoulin wint: 8.50 keer je inzet.
  5. Victor Campenaerts wint: 12.00 keer je inzet.
  6. Stefan Küng wint: 13.00 keer je inzet.

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste odds van België voor het WK tijdrijden. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle wielerwedstrijden. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij het WK tijdrijden 2020.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream wegrace WK wielrennen 2020
– Gratis livestream van alle BinckBank Tour 2020 ritten

Gerelateerde berichten