Livestream slotrit Vuelta 2022, kijk de Ronde van Spanje live

Livestream slotrit Vuelta 2022, kijk de Ronde van Spanje live

Vandaag staat de slotrit van de Ronde van Spanje 2022 op het programma. En dus wint Remco Evenepoel vanavond – zonder ongelukken, zo luidt het cliché – deze derde grote wielerronde van het jaar. Want tijdens deze 96,7 kilometer lange slotrit van de Vuelta naar Madrid zal de rode trui traditiegetrouw natuurlijk niet meer aangevallen worden. En dus is tijdens deze avondrit naar Madrid vooral de vraag of Tim Merlier het Belgische koersfeestje nog wat groter kan maken door deze slotrit van de Ronde van Spanje te winnen? En volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop zeker aanwezig. Want bij Unibet wordt onze landgenoot Tim Merlier samen met de Deen Mads Pedersen en de Duitser Pascal Ackermann tot de 3 grootste kanshebbers gerekend om deze slotrit van de Vuelta 2022 te winnen. Zo krijg je voor winst van Merlier in deze avondrit naar Madrid bij Unibet liefst 3.25 keer je inzet uitbetaald als de Belgisch Kampioen wielrennen deze slotrit van de Ronde van Spanje 2022 inderdaad wint.

En de renners in de Ronde van Spanje 2022 klikken vanmiddag, om 17.10 uur, in hun pedalen in Las Rozas. Vanuit hier rijden ze, met een fotomomentje hier en wellicht een glaasje champagne daar, in 44 en een halve kilometer naar Madrid. En eenmaal aangekomen in Madrid zal het tempo van de koers natuurlijk flink de hoogte in schieten. Want, in Madrid neemt het peloton met 9 razendsnelle lokale rondes van 5,8 kilometer afscheid van het publiek. En aan het eind van de laatste lokale ronde zullen we hier ongetwijfeld een massasprint gaan mee maken. Kan onze landgenoot Tim Merlier deze massasprint winnen en zo zorgen voor een dubbel Belgisch feestje tijdens deze slotrit van de Vuelta 2022? Je ziet het weer gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze slotrit van de Ronde van Spanje 2022 vanavond, vanaf 18.20 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Ronde van Spanje 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is en ook al eerder, om 17.00 uur, begint.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP ONZE EIGEN PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Weddenschap plaatsen op de slotrit van de Ronde van Spanje 2022? Bij Unibet profiteer je van hoge odds op de Vuelta.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de slotrit van de Ronde van Spanje 2022 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle wielerkoersen. Zo zijn de odds voor de winnaar van de slotrit van de Ronde van Spanje 2022 bij Unibet als volgt:

  1. Mads Pedersen wint: 2.25 keer je inzet*
  2. TIM MERLIER wint: 3.25 keer je inzet*
  3. Pascal Ackermann wint: 6.50 keer je inzet*
  4. Danny van Poppel wint: 7.50 keer je inzet*
  5. Kaden Groves wint: 10.00 keer je inzet*
  6. Daniel McLay wint: 17.00 keer je inzet*
  7. Mike Teunissen: 21.00 keer je inzet*
  8. Davide Cimolai wint: 26.00 keer je inzet*

Dus je ziet het inzetten op onze landgenoot en Belgisch Kampioen wielrennen Tim Merlier als winnaar van deze slotrit in de Ronde van Spanje 2022 levert je bij Unibet liefst 3.25 keer je inzet op als Merlier deze slotrit van de Vuelta 2022 inderdaad op zijn naam zet. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen, zoals de Ronde van Spanje 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de slotrit van de Vuelta de España 2022.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream WK wielrennen 2022: de WK tijdrit
– Gratis livestream wegrit WK wielrennen 2022

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de slotrit van de Ronde van Spanje. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds van de Vuelta bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten