Livestream Luik Bastenaken Luik 1080x620 Livestream Luik Bastenaken Luik 2021, kijk LBL live

Livestream Luik-Bastenaken-Luik 2021, kijk LBL live

De 107e editie van de wielrenklassieker Luik-Bastenaken-Luik staat vandaag op het programma. En de afstand die de renners afleggen tijdens deze mooie wielrenklassieker is 259,5 kilometer. Onderweg wordt er 11 keer geklommen op Ardense hellingen, die allemaal in het tweede gedeelte van het parcours liggen. Welke renner wordt de opvolger van Primoz Roglic als winnaar van Luik-Bastenaken-Luik? Of volgt de Sloveen zichzelf op? Dat is vanmiddag de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Primoz Roglic, Tadej Pogacar, Julian Alaphilippe, Aljeandro Valverde en Michael Woods als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze deze mooie klimwielrenklassieker te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor Luik-Bastenaken-Luik 2021.

En de eerste 110 kilometer van deze mooie koers stellen op zich niet hele veel voor en zijn voornamelijk vlak. Maar nadat de renners Bastenaken hebben bereikt en aan de terugweg naar Luik beginnen is het parcours nergens meer echt vlak. In totaal verwerken de renners tijdens deze Waalse wielerklassiekr namelijk liefst 4500 hoogtemeters. En deze hoogtemeters worden dus vooral verwerkt op 11 Ardense hellingen waarvan de Côte de la Roche-aux-Faucons (1,2 kilometer klimmen tegen 10,9% stijginsgpercentage) de slotklim is. Na een korte afdaling van deze slotklim loopt het route van LBL vervolgens nog 2 kilometer venijnig op, waarna een duikvlucht van 6 kilometer de renners weer naar Luik brengt. Eenmaal in luik is de route nog 2 kilometer vlak waarna deze finisht op de Boulevard d’Avroy. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint deze mooie Waalse wielerklassieker? Je ziet het weer gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht voor je uit waar de Luik-Bastenaken-Luik 2021 gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Luik Bastenaken Luik 2021, kijk LBL live

Inzetten op Luik-Bastenaken-Luik 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25%.

Heb jij een goed idee welke renner er vanmiddag de opvolger wordt van Primoz Roglic als winnaar van deze Waalse voorjaarsklassieker? Zo ja, waag hier dan een gokje op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij bookmaker Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle wielrenklassiekers. En daarnaast heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging klaar staan tijdens Luik-Bastenaken-Luik 2021. Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor deze mooie Waalse voorjaarsklassieker:

  1. Primoz Roglic wint: 5.00 keer je inzet
  2. Tadej Pogacar wint: 5.50 keer je inzet
  3. Julian Alaphilippe wint: 6.00 keer je inzet
  4. Alejandro Valverde wint: 12.00 keer je inzet
  5. Michael Woods wint: 13.00 keer je inzet

Dus je ziet het weer, dat zijn inderdaad de hoogste odds van alle bookmakers in Vlaanderen voor deze wielrenklassieker. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op Luik-Bastenaken-Luik 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie Waalse wielrenklassieker.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Standard – Genk, finale Croky Cup
– Sport/Voetbalmagazine promo: 23% korting en een Rode Duivels shirt kado

Banner Bwin Livestream Luik Bastenaken Luik 2021, kijk LBL live

Gerelateerde berichten