Gratis livestream Ronde van Lombardije 1080x620 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Lombardije 2019

Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Lombardije 2019

De koers van de vallende bladeren, oftewel de Ronde van Lombardije 2019 staat vandaag op het programma. Welke renner kroont zicht tot winnaar van deze laatste wielrenklassieker van 2019? Dat is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Primoz Roglic, Michael Woods, Alejandro Valverde, Egan Bernal en Vincenzo Nibali, als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om de Ronde van Lombardije 2019 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze editie van de koers van de vallende bladeren. En de renners leggen tijdens deze laatste wielrenklassieker van 2019 in elk geval 243 kilometers af van Bergamo naar Como. Tijdens deze 243 kilometer moeten ze 6 cols, die samen goed zijn voor zo'n 4000 hoogtemeters, overwinnen. En in de laatste 22 kilometer van de Ronde van Lombardije 2019 bevinden zich 2 van deze cols. Dat is namelijk allereerst de Civiglio. Deze is goed voor 4,2 kilometer klimmen tegen 9,7% stijgingspercentage gemiddeld. Hierna volgt voor de toch al vermoeide renners ook nog is de Sam Fermo della Battaglia. Deze slotklim van de Ronde van Lombardije is 2,7 kilometer lang en stijgt met 7,2% gemiddeld. Eenmaal bovenop hebben de renners nog 5,3 kilometer te gaan waarvan 3,7 kilometer een afdaling zijn en vervolgens nog 1,3 kilometer vlak tot aan de finish in Como. Wie passeert deze finish van de laatste wielrenklassieker van 2019 als eerste? Jij ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Ronde van Lombardije 2019 vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Lombardije 2019

Gokje wagen op de Ronde van Lombardije 2019? Bij Unibet krijg je gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau!

Denk jij zeker te weten wie er vanmiddag deze editie van de Ronde van Lombardije 2019 wint? Zo ja zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want alleen bij bookmaker Unibet krijg jij als nieuwe klant gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau. Als je dus vandaag je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en denkt dat Alejandro Vavlverde deze editie van de Koers van de vallende bladeren wint. Zet hier na bijvoorbeeld 10 Euro op in. Want dan krijg je normaal gesproken (als de weddenschap winnend is) € 10,- (je inzet) x 7.50 (de notering voor Valverde als winnaar van de Rond evan Lombarijde 2019) = 75 Euro uitbetaling en dus 65 Euro winst. Maar dankzij je gratis winstverdubbelaar verdubbelt Unibet deze winst dus tot 130 Euro. Zo krijg je in totaal 140 Euro cash uitbetaald van Unibet! Helemaal niet vervelende om binnen te halen op deze zaterdagmiddag dachten wij zo! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit? Klik dan nu hier om deze driect aan te maken. Want dan krijg je dus ook meteen gratis je winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap van Unibet kado. Zo kun je deze laatste wielrenklassieker van 2019 nog spannender met een (live) gokje met dubbele winst. Dit terwijl je de Ronde van Lombardije 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel wielren kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Omloop Het Nieuwsblad 2020, voorjaarsklassieker
– Gratis livestream Kazachstan – België, EK kwalificatie

Gerelateerde berichten