Gratis livestream elfde rit Vuelta 2019 1080x620 Gratis livestream rit 11 Vuelta 2019, heuvelrit

Gratis livestream rit 11 Vuelta 2019, heuvelrit

De elfde rit van de Vuelta 2019, die vanmiddag wordt verreden, is een mooie heuveletappe. Wordt het een dag voor de aanvallers, of overleven de sprinters de heuvels en krijgen we een massasprint in aankomstdorp Urdax? Dat is woensdagmiddag de grote vraag.  Gratis livestream rit 11 Vuelta 2019, heuvelritWat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vanmiddag onze landgenoot Thomas de Gendt, Alex Aranburu, Luka Mezgec, Sam Bennet en Philippe Gilbert als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze Ronde van Spanje etappe te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van bookmaker Unibet voor rit 11 van de Vuelta 2019. En het peloton legt vandaag in elk geval 180 kilometer af van Saint-Palais naar Urdax. Tijdens deze rit zijn er 7 klimmetjes waarvan er 3 gecategoriseerd zijn. Dat zijn namelijk na 77 gereden kilometers de Col d’Osquich (derde categorie), na 123 gereden kilometers de Col d’Ispeguy (tweede categorie) en tenslotte, na 135 gereden kilometers, de Col de Otxondo (derde categorie). Bovenop deze laatste heuvel van de dag zijn er nog zo'n 40 kilometer te gaan voor de renners. Dat is namelijk eerste afdaling van zo'n 9 kilometer en daarna een glooiend parcours van zo'n 25 kilometer. De laatste 6 kilometer van deze rit zijn tenslotte helemaal vlak. En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze rit 11 van de Vuelta vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream rit 11 Vuelta 2019, heuvelrit

Gokje wagen op rit 11 van de Vuelta 2019? Bij Unibet krijg je een gratis winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau!

Denk jij dat Thomas de Gendt in deze rit 11 van de Vuelta voor een Belgisch dagsucces zorgt? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want enkel bij Unibet krijg je al nieuwe klant namelijk gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau. Dus als je vandaag je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 20 Euro inzet op de Gendt als winnaar van deze Vuelta rit. Dan krijg je normaal gesproken (als de weddenschap winnend is) € 20,- (je inzet) x 11.00 (de notering voor de Gendt als winnaar van deze rit) = 220 Euro uitbetaling en dus 200 Euro winst. Maar dankzij je gratis winstverdubbelaar wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 400 Euro. Zo betaald Unibet in totaal liefst 420 euro cash aan je uit!. Uiterst plezant om binnen te halen op deze woensdagmiddag dachten wij zo! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit? Klik dan snel hier om deze nu te verkrijgen. Want dan ontvang je dus ook direct gratis je winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap bij Unibet cadeau. Zo maak je de elfde rit van de Ronde van Spanje 2019 nog plezanter met een (live) gokje met dubbele winst. Dit terwijl je deze rit 11 van de Vuelta 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel wielren kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream twaalfde rit Vuelta a España 2019, heuvelrit
– Gratis livestream Bianca Andreescu – Elise Mertens, kwartfinale US Open

Banner Bwin Gratis livestream rit 11 Vuelta 2019, heuvelrit

Gerelateerde berichten